MLADI PODUZETNIK

SUOSNIVAČ VIDEO PLATFORME VINE PRONAĐEN MRTAV Colina Krolla (34) pronašla je policija nakon poziva zabrinute djevojke, sumnja se na predoziranje

Colin Kroll
 Facebook
 

Suosnivač popularne aplikacije HQ Trivia i video platforme Vine, Colin Kroll, pronađen je mrtav u svom njujorkškom stanu u nedjelju, javlja BBC.

Tridesetčetverogodišnjeg Krolla pronašla je policija nakon što ih je navodno njegova djevojka zamolila da provjere što se događa s njim.

Glasnogovornik HQ-a potvrdio je njegovu smrt izrazivši pritom "duboku žalost".

Njujorška policija otišla je u Krollov stana na Manhattanu kako bi provjerila je li tamo. Policijski službenici pronašli su njegovo tijelo i pribor za uzimanje droge, objavio je portal TMZ. Neslužbeno doznaju da mu je presudila kobna kombinacija kokaina i heroina, no točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije.

"Bio je jako talentiran i puno je toga postigao tako mlad. Ovo je velika šteta", izjavio je Krollov otac Allan za New York Times.

"Saznali smo danas da je umro naš prijatelj i osnivač Colin Kroll i s dubokom tugom kažemo zbogom. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i voljenima u ovom jako teškom trenutku", navodi se u priopćenju HQ-a.

Zabavna aplikacija HQ Trivia pokrenuta je prošle godine u SAD-u, a Kroll je postao glavni izvršni direktor u rujnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:18