PAMETNI TELEFONI U RATU

VIDEO: BLACKBERRY SE VRAĆA U UTRKU Novi Z10 doista je drugačiji i spreman konkurirati iPhone-u!

 Mario Tama/AFP

Blackberry je ponovno u igri! Sa sasvim novim operativnim sistemom i novim hardwareom danas predstavljen BlackBerry 10 ima potencijala za velik uspjeh.

Research in Motion (RIM) danas je konačno predstavio novu liniju pametnih telefona, a u Sjedinjenim Državama bit će dostupan u ožujku za 199 dolara (otprilike 1110 kuna).

Uređaj dolazi u crnoj i bijeloj boji s vrlo elegantnim dizajnom. Kada je predstavljao BlackBerry Z10, izvršni direktor RIM-a, Thorsten Heins je kazao: - Ovo je najljepši BlackBerry kojeg smo ikad predstavili. Jedva čekam da ga vi isprobate. Znali smo da je lijep i velik displej važan. On je prozor u BlackBerry 10 iskustvo.

BlackBerry Z10 ima specijalno dizajniran ekran osjetljiv na dodir, pa je pisanje na njemu brže i preciznije. - Koristili smo posljednju tehnologiju kako bi slika bila oštra, jasna i nevjerojatno 'živa' - kazao je Heins.

Informacije su sada brže dostupne. Osim navedenog, kamera BlackBerry 10 snima zadivljujuće HD snimke. - Zahvaljujući tom prekrasnom ekranu stvorili smo filmsko iskustvo - kazao je izvršni direktor RIM-a.

Ostaje samo pitanje je li to sve dovoljno da konkurira moru iPhoneova i ostalim telefonima na Googleovu Androidu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:29