O ČEMU SE PRIČALO?

VIDEO, FOTO Pogledajte koji su se sadržaji najviše komentirali na Facebooku u 2011. godini

Najviše interesa među fejsbukovcima izazvao je tsunami i njegove posljedice u Japanu. Satelitske snimke područja prije i nakon razaranja 15. ožujka najviše su shareane fotografije i snimke

Facebook je objavio listu sadržaja koje su korisnici ove društvene mreže najviše objavljivali ove godine, a najveći interes izazvali su razorni potres u Japanu, uvođenje trinaestog horoskopskog znaka i snimak dvije bebe koje "pričaju" u kuhinji.

Najviše interesa među fejsbukovcima izazvao je tsunami i njegove posljedice u Japanu. Satelitske snimke područja prije i nakon razaranja 15. ožujka najviše su shareane fotografije i snimke na Facebooku.

Na drugom mjestu po broju shareova našla se vijest o uvođenju trinaestog horoskopskog znaka i da se zbog toga cijeli horoskop mijenja.

U posljednjih 11 mjeseci na Youtubeu popularne su bile snimke plesa oca i kćerke na njezinoj svadbi, kao i snimka tužnog psa preminulog američkog vojnika koji je poginuo u Afganistanu.

Osim promjena vizualnog izgleda Facebooka, što je uvijek izuzetno komentirana stvar na društvenoj mreži, interes je izazvalo hvatanje divovskog krokodila na Filipinima, kao i snimka "razgovora" dviju beba u kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:12