POSEBAN PRILOG

'Vodič za život na Internetu' u novom Globusu

U posebnom prilogu tjednika "Globus" na preko 60 stranica donosimo pregled najboljih stranica za posao, hobi i zabavu, preporuke za najnovije gadgete i aplikacije, ali i kamo u online shopping

Tjednik " Globus" ove srijede 16. ožujka donosi poseban prilog "Vodič za život na Internetu", za sve moderne ljude koji sve više žive online. Ovaj vodič olakšat će vam prelazak s "glupih" na tzv. pametne telefona i uputiti vas u svijet gadgeta koji su neminovna budućnost.

Donosimo rezultate istraživanja o tome koliko i na koji način koristimo Internet,Pročitajte koji su to poslovi budućnosti, koji od gadgeta za mobilno surfanje vam treba , te koje su aplikacije za mobilne uređaji trenutni hit. Osim toga, naučite kako povećati online sigurnost kod kuće te kako kod kuće podesiti bežićni Internet.

Volite li shopping, u prilogu ćete pronaći niz preporuke za web shopove, a ako ste fan grupnih popusta, pročitajte intervju s pokretačima servisa za grupnu kupovina Kolektiva koji tvrde kako ih mnogi bezuspješno pokušavaju kopirati. Nismo zaboravili ni kupnju iz inozemstva, kao ni sve popularnije domaće online knjižare i niz drugih web destinacija koje nam služe u zabavne svrhe.

Ljepši spol će sigurno raditi "baciti oko" na dio koji se tiče mode na Internetu, a kako dolazi proljeće sve su popularniji fitness programi. Predstavljamo mobilne aplikacije koje su vrlo jednostavne za korištenje, a nude na stotine mogućnosti i funkcija koje će vam pomoći da pravilno oblikujete tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 23:04