ODLIČNA SURADNJA

THE FRAJLE I VANNA - PROVJERENI HIT NA NOVI NAČIN Pet iznimnih vokala spojenih u bezvremenski hit, uskoro stiže spot za pjesmu 'Ako je vrijedilo išta'

 
The Frajle i Vanna
 Promo

Prošla godina bila je puna zanimljivih trenutaka za bend The Frajle - od rasprodanih koncerata diljem zemlje, nastupa na Exitu te nekim od najvećih festivalskih pozornica regije do albuma "LIVE", humanitarnog djelovanja, putovanja, druženja - 365 dana zaokruženo dobrom glazbom i onom posebnom energijom koja obavija djevojke i koja im je priskrbila nevjerojatnu vojsku vjernih fanova.

Za 2019. godinu četiri djevojke - Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim pratiteljima i publici. U godini kada slave deset godina postojanja u planu je novi album, mnoštvo koncerata, ali i poneke zanimljive suradnje.

Jedna od njih ovih dana poprima konkretan oblik, jer djevojke iz The Frajli upravo snimaju novi video spot, a u obradi pjesme "Ako je vrijedilo išta" pridružila im se i sama "vlasnica" navedenoga hita - Vanna.

Suradnja kojom The Frajle najavljuju novi album obrada spojila je pet iznimnih vokala, ali i nevjerojatne energije, koju svaka od žena nosi. Glazbeno ispreplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pjesmom "Ne idi", koju je Vanna napisala za album Frajli "Ljubav na dar". Glazbeno prijateljstvo zaokruženo je u ovoj godini pjesmom "Ako je vrijedilo išta", koja više od 18 godina ne silazi iz etera regionalnih radio postaja i jednako je omiljena danas, kao i prvoga dana kada je puštena u eter.

The Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje s Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokalistica i pjevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni. U svom dugogodišnjem glazbenom putu, Vanna svakom novom pjesmom učvršćuje status vrhunske glazbenice, a svojim aktualnim singlom "U tebi" potvrdila se iznova kao autorica, ali i kao jedan od najljepših glasova koji se podjednako dobro snalazi u baladama, kao i u pjesmama bržeg, plesnog ritma, poput ove.

Vanna i The Frajle provele su vrijeme u jednoj zagrebačkoj knjižnici, gdje su snimile spot za pjesmu "Ako je vrijedilo išta", a zabave i smijeha nije nedostajalo.

Promo

- Sve je prošlo izvrsno. Pjesmu poznajem već neko vrijeme - izjavila je Vanna uz smijeh te nadodala: "Imala sam samo tri mala zahtjeva pri snimanju spota - da izgledam mlado, mršavo i seksi".

"Ako je vrijedilo išta" bila je obavezni dio repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istaknule kako im je drago da se snimanje spota odvija u knjižnici.

- Na snimanju spota bilo nam je izuzetno zanimljivo. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge - u duhovitom tonu komentirala je Frajla Marija Mirković.

Sve četiri Frajle zajednički su zaključile: "Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom abumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom. Jedva čekamo izlazak pjesme".

Do tog trenutka ostaje nam plesati uz Vannin aktualni singl "U tebi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 11:34