UKRADENE IZ AUTOBUSA

TKO JE MALENOJ VITI UKRAO BOŽIĆ?Pomozite bolesnoj djevojčici (7)naći izgubljenu torbu punu igračaka

 Foto: Facebook

Bolesna djevojčica Vita Maria Crnko (7) jučer se vraćala iz Rijeke za Zagreb Autotransovim autobusom u kojem je izgubila torbu punu najdražih igračaka.

Neutješna djevojčica moli da joj se igračke vrate, a njezina je mama Morana apel za pomoć oglasila i na svom Facebook profilu.

"Netko nam je greškom ili namjerno uzeo torbu iz prtljažnika autobusa i to baš onu u kojoj su Vitini rođendanski i Božićni pokloni te najdraže igračke. Sada imam dijete stanu koje plače da joj je netko ukrao Božić i neutješno moli da joj se igračke vrate", napisala je mama Morana Crnko, koja i inače na Facebooku piše o stanju svoje bolesne djevojčice, koja ima rijetku genetsku bolest, kongenitalnu pseudoartrozu.

Posljedica je krhka kost potkoljenice koja se slomi pri najmanjem nezgodnom pokretu. Vita Maria je već prošla nekoliko operacija, u hrvatskoj i inozemstvu, a sutra ide na pregled u Beč.

Pomozite da Vita Maria pronađe svoje igračke i na pregled otputuje sretna.

Obitelj Crnko je, dakle, iz Rijeke za Zagreb krenula jučer, 06.01.2016. u 15.55 sati, Autotransovim autobusom (autobus Hrvatske nogometne reprezentacije, bus br 2).

Riječ je o crnoj torbi, a roditelji kažu da će je skupiti u bilo kojem dijelu grada, samo da utješe svoju curicu.





Molim Vas podijelite: Danas smo se vratili iz Rijeke jer sutra idemo sa Vitom u Beč na pregled. Netko nam je greškom...

Posted by Morana Crnko on 6. siječnja 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:46