VOJVOTKINJE POD POVEĆALOM

UDALA SE EUGENIE, ALI SU SVI GLEDALI U KRALJEVSKE ŠOGORICE Kate je bila hrabrija, no Meghan je ipak broj jedan u modi: Evo kakve su haljine odabrale

 
Meghan i Kate
 Gareth Fuller/Adrian Dennis / Reuters

Šogorice Kate Middleton i Meghan Markle stigle su na svoje drugo ovogodišnje kraljevsko vjenčanje, ono princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka. Obje su ostale vjerne svom stilu, Meghan decentnijim i elegantnijim kombinacijama, a Kate veselim bojama.

Vojvotkinja od Cambridgea ovog je puta plijenila više pažnje zahvaljujući haljini u boji fuksije, koja inače nije njezin prvi izbor. Premda voli boje, ovo je prilično odvažan modni korak za Kate.

Upadljivu haljinu dizajnirala je jedna od njezinih omiljenih modnih kuća, Alexander McQueen. Ova kombinacija je u potpunoj suprotnosti s haljinom istog dizajnera, koju je odabrala za vjenčanje šogorice prije pet mjeseci, u krem boji.

FOTOGALERIJA: Meghan i Kate na kraljevskom vjenčanju

Jednako je odvažna bila pri izboru šešira. Iste boje, s potpisom Philip Treacy, na vrhu je imao cvjetni detalj i mali veo.

Meghan je s druge strane i ovaj puta bila oličenje elegancije. Stigla je u mornarsko plavom kaputu i istobojnoj haljini njezine omiljene modne kuće Givenchy, koja joj je dizajnirala i vjenčanicu.

Uz to je nosila elegantan šešir Noela Stewarta, pismo torbicu i odgovarajuće antilop štikle.

Premda su stigle odvojeno, šogorice su s muževima u kapelici St. George sjedile zajedno, obje u sjajnom raspoloženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:43