#ostajem doma i gledam

UDOBNO SE SMJESTITE I POGLEDAJTE NEKU OD NAŠIH GENIJALNIH PREDSTAVA Jutarnji vam daruje hitove Gavelle i ZeKaeM-a

 
 Gavella

U vrijeme pandemije korona virusa, kada smo svi prisiljeni provoditi što više vremena u svojim domovima i čuvati zdravlje, potrudili smo se omogućiti vam dodatni sadržaj iz područja kulture. U sklopu akcije #ostajemdoma otvaramo novu rubriku na Jutarnji.hr koja će u vaše domove potpuno besplatno donijeti kulturni sadržaj!

Počinjemo s predstavama, pogledajte više na LINKU.

Premda su domaća kazališta posljednjih dana, nažalost, zatvorila svoja vrata, to ne znači da vam treba biti dosadno. Kako bismo vam barem malo olakšali dane koje provodite kod kuće i stvorili što ugodniji, virtualni život u doba korona-krize, u rubrici #ostajem doma i gledam, narednih dana donosit ćemo probrane predstave iz hrvatskih kazališta iz cijele Hrvatske. Neke od njih bit će hitovi s aktualnog repertoara, dok će druge biti uspješnice starijeg datuma.

Naravno da je odlazak u kazalište nezamjenjiv događaj, ali nadamo se da će vam naša akcija #ostajem doma i gledam u vremenu korona-krize priuštiti barem djelić kazališnog veselja.

Zahvaljujući našim partnerima, kazalištima Gavella i Zagrebačkom kazalištu mladih, za početak donosimo izvrsne predstave s njihovih repertoara.

Gavella
Predstava "Amadeus" u kazalištu Gavella

Tako u našem malom online kazalištu možete pogledati predstave Gavelle “Umišljeni bolesnik” i “Amadeus”, dok su nam iz ZKM-a ustupili uspješnice “Čarobni brijeg”, “Noćni život” i “Velika Bilježnica”.

Uskoro donosimo novi sadržaj, pratite nas i dalje, a u međuvremenu uživajte u besplatnom online kazalištu Hanza Medije!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:14