NAKIT ZA ŽENE DOBROG STILA

USPJEŠNA ŽENA SA SANJARSKIM POGLEDOM Mirna Medaković u novoj modnoj priči Ive Viljevac

 Karmen Poznić – Oblak Photography

U novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac vidljiv je određen odmak od dizajna u prijašnjim kolekcijama. Ovaj decentan, minimalističi i elegantni nakit ima poruku i cilj - narukvice i ogrlice trebale bi svaku ženu koja ih nosi inspirirati simbolikom koralja, bisera te ugraviranih motiva.

Cijeli koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da vas potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno. Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace prikazuju uspješnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova.

Karmen Poznić – Oblak Photography

- Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvijek rado vraćam koraljima. Odmah pored riječnih bisera, oni su se našli u glavnoj ulozi. Koralji simboliziraju ljubav, odanost i vjernost. Vjeruje se da nas štite od negativnih utjecaja, da pozitivno djeluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvijek se smatrao simbolom ljubavi, ljepote i sreće - izjavila je Iva Viljevac

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s rozom i žutom 18 karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

- Svaki od njih dizajnirala sam s namjerom da u vama stvore pozitivan osjećaj i da ih nosite jer za vas imaju posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati - izjavila je Iva Viljevac

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive jer ih možete personalizirati. Sami možete složiti kombinaciju raznih privjesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića s žutom i rozom pozlatom ili lančića od čistog srebra.

Komade iz ove linije nakita nosit će sve žene dobrog stila, željne kvalitetnog, elegantnog i nosivog nakita.

Karmen Poznić – Oblak Photography

Karmen Poznić – Oblak Photography

Karmen Poznić – Oblak Photography

Karmen Poznić – Oblak Photography

Karmen Poznić – Oblak Photography

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:18