OK! AKCIJA

VIDEO: 12-GODIŠNJA KREATORICA IZ PRIVLAKE UZ OK! OSTVARILA SAN Imala je najbolju kreaciju na natječaju, a Elfsi su je proveli u djelo

 
 Screenshot

U novom broju OK! magazina, koji je u prodaji od ponedjeljka 29. siječnja, među ostalim možete pronaći i priču o maloj kreatorici Ivoni. Svake godine redakcija OK! magazina u suradnji s modnim studijom ELFS organizira kreativni natječaj 'Budi modni kreator godine'. Od 12 talentiranih i kreativnih finalistica samo jedna kreatorica može ponijeti laskavu titulu THE BEST kreacije.

Ovogodišnja je pobjednica 12-godišnja Ivona Tadić iz Privlake, pokraj Vinkovaca, učenica 6. b razreda Osnovne škole Stjepana Antolića. Ivona gotovo svo svoje slobodno vrijeme provodi u crtanju modnih kreacija, prirode, životinja… Odlična je učenica i nada se kako će jednoga dana, kada završi gimnaziju u Vinkovcima, postati liječnica, pedijatrica.

Ivonin modni san u stvarnost su pretvorili Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz slavnoga modnog dvojca ELFS. Aleksandar i Ivan su prema Ivoninu crtežu napravili krojačku skicu, dizajnirali tkaninu te je njihov tim na kraju iskrojio i sašio haljinu.

Zadnji dio zanimljive kreatorske priče dogodio se u našem studiju za snimanje. Kreatorica Ivona stigla je iz Privlake u Zagreb, a na snimanju joj se pridružila i manekenka Vanja Đurić iz agencije Midiken. Kako bi sve bilo savršeno, za frizure i šminku pobrinula se vizažistica Sanja, a odjeću za Ivonu odabrala je stilistica Zrinka. Nakon što je vrlo profesionalno odradila prvo pravo snimanje u studiju, Ivona je svoju prekrasnu kreaciju ponijela kući.

Pozivamo sve tinejdžere koji vole modu, kreiranje i crtanje da i dalje šalju radove i sudjeluju u nagradnom natječaju magazina OK! 'Budi modni kreator'. Možda i ti iduće godine, baš poput Ivone, ostvariš svoje modne snove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:58