NEOPISIVA SREĆA (AWW)

VIDEO: ČAROBAN TRENUTAK Pogledajte izraz lica mališana kad je nakon četiri mjesecaprvi put u životu ugledao lice svoje majke

Nitko od okupljenih nije mogao suspregnuti suze radosnice
 YouTube

Četiri mjeseca svog kratkog života Leopold Wilbur Reppond nije mogao vidjeti zbog rijetkog poremećaja poznatog pod imenom oculocutaneous albinism (OCA). Ta bolest ne utječe samo na boju kose, kože i očiju, već utječe i na vid pa je maleni Leo svoje roditelje mogao doživjeti samo dodirivanjem.

No, u jednom trenutku to se promjenilo kada su Leovi roditelji nabavili naočale, a taj su trenutak zabilježili kamerom u okruženju obitelji i bliskih prijatelja.

Trenutak kada je Leova majka Erin zazvala svog malenog sinčića, a on ju je pogledao prvi put u svom životu u oči i zatim se blistavo nasmiješio, bio je trenutak kada nitko od okupljenih nije mogao suspregnuti suze radosnice.

Obitelj Repponds iz Seattlea u američkoj državi Washington svojom je snimkom dirnula mnoga srca. "Čarobno" rješenje koje je dalo Leu priliku da prvi put jasno vidi svijet ustvari su naočale s normalnim lećama, ali je okvir naočala načinjen od gume i nema vijaka te oštrih rubova.

Pogledajte video

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:08