RAT NA INTERNETU

VIDEO, FOTO: 'AKO ONA IMA RUŽNU KONJSKU GLAVU, TI SI NAKAZA' Ljudska Barbie brutalno popljuvala izgled američke glumice, možda bolje da nije...

 INSTAGRAM

Iako se nizom estetskih operacija pretvorila u ljudsku Barbie lutku, Valeria Lukyanova i dalje tvrdi da nikada nije otišla pod nož jer je 'prirodno savršena', a ovih dana zaradila je još jednu titulu, ali nimalo laskavu - onu virtualne zlostavljačice.

Naime, 31-godišnja ukrajinska manekenka rođena u Moldaviji na internetu je objavila bizaran video u kojem se obrušila na sve neatraktivne žene.

- Neke djevojke jednostavno misle da im ništa ne može pomoći pa samo sjede na kauču i prežderavaju se kolačima. To je čista lijenost, ništa drugo, a ona najviše uništava žene i njihov izgled. Vanjska ružnoća odraz je one unutrašnje. Ako već niste imale sreće s dobrim genima i niste prirodno lijepe, ne izlazite iz kuće bez šminke - samo su neki od savjeta koje izobličena Ukrajinka 'prosipa' na snimci.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 16:  Actress Sarah Jessica Parker attends HBO Spain presentation party at Florida Retiro Club on December 16, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

U verbalnom vrijeđanju koje je zgrozilo svijet Lukyanova se dotaknula i zvijezde američke hit serije 'Seks i grad'.

- Sarah Jessica Parker ima tipičnu ružnu konjsku glavu - rekla je ljudska Barbie.

'Plastična' Ukrajinka nedavno je šokirala i izjavom da se 'ljudski rod poružnio jer su se rase počele previše miješati'.

- Sjetite se samo koliko je lijepih žena bilo '50-ih i '60-ih godina - objasnila je Valeria, koja također tvrdi da joj hrana uopće ne treba jer, kaže, živi od zraka i svjetlosti.

- Nevjerojatno je da se nakaze poput nje uopće usude komentirati izgled drugih ljudi - odbrusili su joj bijesni korisnici društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:50