VESELA PREMIJERA

VIDEO: KIŠNI RAZDRAGANCI OPET STIŽU U VAŠE DOMOVE! Imaju super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, pa dođe sunce i sve nas vrati na igralište

 
Mrle i Ivanka
 Vedran Levi

“Kap’’ ima super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, vrate nam sunce, a uskoro i sve nas na igralište’’!

Sad kad djeca ne mogu doći na koncert najdražih im Kišnih razdraganaca, oni putuju u vaše domove! Nakon što su oživjeli u spotu za "Teška slova’" i naučili nas izgovoriti sva najteža slova, Ivanka i Mrle u suradnji s Lanom Letović Perčin i Anisom Galijatovićem (Kreativna produkcija Scenopolis) za sve mališane pripremili su još jedan veseli videospot za pjesmu "Kap", u kojoj su im se pridružili mališani iz dječjeg zbora KAP iz Rijeke.

Vedran Levi

- Sad kad ljudi ne mogu doći u posjet Kišnim razdragancima, oni vam šalju svoj najdragocjeniji sastojak - 'Kap'. Pjesma ima super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, dođe nam sunce i sve nas vrati na igralište! - poručuju Ivanka i Mrle.

Kišni razdraganci osvojili su nas slikovnicom na 32 stranice koja je nastala iz pera Lane Letović Perčin i CD-om s deset pjesama koje su nam pripremili Ivanka i Mrle, a osvajaju nas i dalje, pa nam tako iz njihove kreativne radionice stalno pristižu novosti. Osim slikovnice i veselih pjesama koje će vas naučiti baš sve o onim važnim stvarima - ljubavi, prijateljstvu te nikako manje važnom pikniku i dekici, Kišni razdraganac Mrle brine za naš lakši san pa nam svake srijede u 19 sati ispriča jednu priču za laku noć!

Osim Ivanke i Mrleta, u Kišnim razdragancima sudjelovale su i njihove kćeri: Roza i Kata pjevale su "Njama Njam", a Eva se uključila i u pisanje pjesama - napisala je priču o Balonu, a pomogla je i oko lika Čiče Miče, gospodina koji se pojavljuje na kraju baš svake priče.

Vedran Levi

Vesela družina Kišnih razdraganaca i njihov putujući tulum obišli su mališane od Rijeke, Zagreba pa sve do Dubrovnika, a budući da su i Kišni razdraganci sad ostali kod kuće, jer brinu za zdravlje svih nas, uskoro nam iz svoga doma pripremaju i koncert za najmlađe. Zaprati Mr.Lee & IvaneSky na Facebooku i uživaj u koncertu Kišnih razdraganaca iz udobnosti vlastitoga doma!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:40