'KRALJEVI BOLI'

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA, VRIŠTAO JE OD BOLOVA Biolog dopustio da ga za ruku ugrize golemi piton, ali njegova konačna misija još je luđa

 
 HISTORY/MEGA/Mega Agency/Profimedia

Televizijska postaja History na svom je YouTube kanalu objavila najavu nove serije "Kraljevi boli" (eng. "Kings of Pain") u kojoj se može vidjeti kako piton ujeda voditelja emisije, australskog biologa Adama Thorna, piše Daily Mail.

"Jesi li spreman napraviti ovo?", pita Thorna profesionalni timaritelji životinja Rob “Caveman” Alleva na samom početku najave. "Samo želim da završi. Nadrealno je da je u ovoj vreći skoro pet metara dugačak piton i da ću mu dopustiti da me ugrize za ruku", odgovara mu Thorn.

Thorn je potom objasnio da piton takve vrste može nanijeti ogromnu štetu. "Ako se ta stvar primi za mene, ovo će postati jako ozbiljno, jako brzo", dodao je.

Voditelj emisije potom je na glavu stavio zaštitni vizir, a ekipa emisije iz vreće izvadila pitona. "Najbolje čemu se možemo nadati su velike ubodne rane koje puno krvare", govori voditelj dok ekipa zmiju priprema za ugriz. "U najgorem slučaju, možemo umrijeti."

Ekipa emisije ubrzo nakon toga pusti zmiju da se pripremi za napad, a Thorn zmiji pokaže napnuti lakat, željeno mjesto za ugriz.

Kako dramatična glazba koja svira u pozadini postane glasnija, tako zmija skoči i ugrize Thorna, koji ispusti bolni krik. Želeći pojačati dojam, redatelj ugriz zmije gledatelju potom prikaže usporeno. U tom se kadru tek moglo vidjeti kako je piton Thornu doslovno poderao dio kože na laktu.

"Skidaj ga s mene! Skidaj!", zaurla voditelj nakon nekoliko televizijskih sekundi agonije. Zmija ga potom pusti.

"Iz mene visi njezin očnjak! Dobro me otvorila. Pogledajte ovo, ovo je duboko", govori Thorn dok mu se niz ruku naprosto slijeva krv. "Jesi li dobro?", pita ga Alleva. "Ne znam", odgovori mu Thorn.

Najava završava neposredno prije nego što se Thornu, pretpostavlja se, pružila prva pomoć.

Daily Mail piše da je tijekom snimanja ove epizode serije i Alleva ugrižen te da su mu liječnici iz ruke istisnuli dva krvna ugruška.

Premisa "Kraljeva boli" vrlo je jednostavna - Thorn i Alleva putuju svijetom i dopuštaju opasnim životinjama i insektima da ih grizu te potom svoje bolove smiještaju na skalu od nula do 30. Tom će se skalom mjeriti jačina i trajanje bolova te šteta koju im je životinja napravila.

Serija je djelomično inspirirana radom znanstvenika dr. Justina Schmidta koje je tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća razvio skalu za mjerenje boli koja nastupa nakon ugriza različitih insekata.

U seriji će se osim pitona pojaviti i osa poznata pod imenom "tarantula jastreb", vodeni legvan, azijska stonoga, piranja te mnoge druge podjednako opasne životinje i insekti.

"Kraljevi boli" premijeru će doživjeti 12. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:05