POPULARNA AMANDA

VIDEO: KRALJICA YOUTUBEA Ova cura ima 15 godina i zgrće milijune na make-up tutorijalima...

 Screenshot

Kada je sa 10 godina prvi put postavila make up tutorijal na YouTube, Amanda Steele nije ni slutila da će od toga napraviti karijeru. YouTube kanal MakeupbyMandy24 koji ima 2,4 milijuna pretplatnika, pretvorio je Amandu, sada 15-godišnjakinju, u pravu zvijezdu: u proteklih nekoliko mjeseci predstavila je novu kolekciju, svoje vlastite make-up proizvode, te pokrenula web seriju The Social Life, koja će uskoro postati popularna kao i njezini tutorijali.

- Kada sam postigla milijun pretplatnika, tada sam si rekla 'Uspjela si' - komentirala je tinejdžerka iz Kalifornije svoj uspjeh.

Kada je navršila 13 godina, obratio joj se menadžer jedne kompanije i kazao kako bi ju htjeli predstavljati i pomoći joj u pridobivanju internet slave.

No umjesto da potpiše ugovor s prvom osobom koja joj se javila, Amandina majka savjetovala joj je da pogleda što joj se još nudi. Naposljetku je potpisala ugovor sa svojom trenutačnom agencijom Big Frame.

S 14 godina Amanda je napustila javnu školu, te počela s privatnim kućnim obrazovanjem, kako bi se imala vremena fokusirati na svoju karijeru.

Amanda u budućnosti, tvrdi, namjerava završiti fakultet, no trenutno joj to 'nije prioritet'.

Njezin nedavni tutorijal o tome kako šminkom postići prirodan, svakodnevni izgled, imao je više od milijun pregleda, a svakim klikom ova 15-godišnjakinja zarađuje novac od reklama.

- Ne radim ovo zbog zarade, radim ovo jer mi je zabavno. Djevojke koje se ne šminkaju to ne mogu shvatiti. Iako, ne mislim niti da je svakom potrebno da se šminka. Postoje ljudi kojima se ne sjeća to što radim, no ja ih ignoriram.

Za seriju 'The Social Life' u kojoj prikazuje svoj život govori kako je 'došla sama po sebi'.

- Mislila sam da bi ju bilo zabavno snimiti. Sada želim napraviti od toga nešto veće, a sa šestominutnim epizodama je to teško postići.

Amanda, koja će za dva dana napuniti 16 godina, u budućnosti želi nastaviti s objavljivanjem videa na internetu, no kaže kako bi htjela više glumiti i baviti se modom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:53