UKRAJINAC JE DOŠAO PREBLIZU

VIDEO: MAKLJAŽA NAKON MODNE REVIJE U MILANU Slavna manekenka laktom opalila divljaka koji ju je napao!

 Screenshot / YouTube

Jedna od najtraženijih manekenki u svijetu trenutno, Gigi Hadid, imala je bliski susret s poznatim Ukrajincem Vitalijem Sediukom čija je misija približiti se slavnima i iznenaditi ih nečime što mu prvo padne na pamet.

21-godišnja Gigi je sa sestrom Bellom izlazila uz pratnju osiguranja s revije Max Mare na Tjednu mode u Milanu. Osim obožavatelja koji su htjeli fotografirati lijepe manekenke, ondje se našao i Vitalij koji se uspio približiti Gigi tako da ju je zgrabio odostraga za struk i podignuo, piše Daily Mail.

No, snimka je postala viralna pojanviše zbog Gigine reakcije. Osim što se izbezumila i počela trgati iz klinča, automatski ga je udarila laktom u lice i tako se oslobodila. Bella je sa strane vikala da je ostavi na miru.

Gigi između ostalog formu održava boksom pa ne čudi da je bila spremna na ovakav iznenadni događaj, a na Twitteru je nakon incidenta napisala da se zahvalila treneru boksa. Naravno, bilo je i onih koji su smatrali da je njezina reakcija bila suviše burna, no na to je odgovorila: ‘Ja sam ljudsko biće i imam se svako pravo braniti. Zašto taj idiot misli da ima pravo dirati potpune strance?’

Vitalij Sediuk je poznat po ispadima na crvenim tepisima i upadicama na modne piste. Prije četiri godine je na premijeri filma uspio poljubiti Willa Smitha koji ga je automatski ošamario i pitao koji je njegov problem. Prije dvije godine se zaletio u Brada Pitta na premijeri Angelininog filma ‘Gospodarica zla’ i pritom mu razbio naočale što je dovelo do zahtjeva tuživteljstva da se Sediuku u potpunosti zabrani pristup javnim događajima koji uključuju slavne osobe. Umjesto toga, Vitalij je dobio novčanu kaznu i obavezno savjetovanje s psihologom kroz godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2023 00:04