NAJPRIRODNIJA STVAR NA SVIJETU

VIDEO: MANEKENKA PODIJELILA JAVNOST DOJEĆI NA MODNOJ PISTI Kod mnogih je izazvala pozitivne reakcije, no bilo je puno i onih koji su je napali...

 
 Youtube

Manekenka Mara Martin izazvala je priličnu pomutnju kad se na reviji pojavila noseći u naručju i dojeći svoju petomjesečnu kćerkicu Ariu.

Manekenka Sports Illustrateda nosila je oskudni zlatni bikini i u rukama bebu koja je na ušima imala posebne slušalice kako je ne bi uplašila buka revije.

Mari je ovo prvo pojavljivanje na nakon reviji nakon što je zadivila šefove poznatog sportskog magazina i pobijedila na otvorenom castingu.

Kad se pojavila na modnoj pisti, publika ju je pozdravila glasnim povicima odobravanja i pljeskom, no kad je snimka objavljena na Instagramu, komentari su otkrili da ima i mnogo onih kojima još uvijek smeta prizor dojenja bebe u javnosti.

'Nekim ljudima ništa nije sveto', požalio se jedan komentator, zaboravivši valjda primarnu namjenu ženskih grudi.

'Nisam protiv dojenja, ali ne bi to trebala raditi na modnoj pisti', rekao je drugi.

'Nije ni mjesto ni vrijeme za ovo, nije baš svemu mjesto na društvenim mrežama', napisao je treći.

No bilo je dosta i onih koji su sa simpatijama gledali na mali Marin performans.

'Baš slatko! Izgleda odlično s obzirom da je nedavno rodila', glasio je jedan komentar.

'Vrijeme za dojenje – kad god je beba gladna; mjesto za dojenje – gdje god se beba i mama nalazile', rekla je druga komentatorica odgovorivši time na ideju da za dojenje postoji pravo i krivo mjesto i vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:50