KAD TE ALKOHOL PONESE

VIDEO: NESTVARNI PRIZORI IZ ZOOLOŠKOG VRTA Mrtav pijan uskočio u medvjeđu nastambu i potukao se s divljom životinjom

 
 Screenshot

Jedan muškarac kažnjen je zbog okrutnosti prema životinjama nakon što je uskočio u medvjeđu nastambu u poljskom zoološkom vrtu i potukao se s jednom od životinja.

23-godišnjak, za kojeg se smatra da je bio pijan, snimili su zbunjeni posjetitelji varšavskog zoološkog vrta, koji se nakon više od dva mjeseca otvorio nakon što je u Poljskoj okončana epidemija koronavirusa.

U videu se vidi kako neimenovani čovjek luta po medvjeđoj nastambi, dok se prema njemu kreće veliki medvjedica zvan Sabrina.

Kad je čovjek ugledao medvjeda uhvatila ga je panika te se bacio u vodu kako bi pobjegao, ali medvjedica ga je uhvatila.

I dok su ljudi promatrali što se događa, medvjed i čovjek su se borili u vodi duže od minute. U jednom trenutku čovjek je skočio medvjedu na leđa, čvrsto ga primivši za uši. Na kraju je nekako uspio odgurnuo medvjeda i brzo pobjegao, popevši se na umjetni otok.

Glasnogovornica zoološkog vrta objasnila je da je čovjek imao sreće što je u nastambi u to vrijeme bila samo Sabrina, koja je ranije pripadala cirkusu i navikla se na ljude. No i za nju je sve ovo bilo jako stresno. Da je jedan od mlađih i manje poslušnih medvjeda u zoološkom vrtu toga dana bio u nastambi, cijela situacija bi drugačije završila te bi čovjek zadobio teške ozljede.

Nakon što su vatrogasci spasili čovjeka iz zatvorenog prostora, uhićen je i optužen za okrutnost prema životinjama i narušavanje mira, ali isto tako jer nije nosio masku za lice prema poljskim propisima Covid-19.

Osuđen je na 20 sati rada mjesečno u zajednici, a također mu je izrečena paprena novčana kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:19