BUDITE NJEŽNE I ELEGANTNE

VIDEO: 'NJIMA JE JEDINI ZADATAK DA ZARAĐUJU, ZATO JA NE PLAĆAM RAČUN' Upecala je bogatog bankara pa sad dijeli savjete ženama kako sebi naći sponzora

 
 Instagram

Anna Bey (33), influenserica iz Londona, koja se na internetu predstavlja kao JetSetBabe, svojim pratiteljicama redovito dijeli savjete o tome kako zavesti bogatog muškarca. Kaže da ima mnogo iskustva s imućnima, a trenutno je u vezi s bogatim bankarom pa se smatra kompetentnom.

Jedna od glavnih teza joj je da muškarac mora biti onaj koji donosi novac. Razlog je u tome, kaže ona, što žene rade većinu poslova u kućanstvu i s djecom, ako ih imaju, a jačem spolu je jedini zadatak da privređuje.

"Moderni muškarci su razmaženi i navikli su da žene sve rade za njih. Zato mi ne pada na pamet plaćati račun kad izlazimo zajedno. Ionako previše nosimo na svojim plećima", odlučna je Anna, koja se naziva tradicionalnom feministicom.

Postoje stvari koje će bogataše sigurno odvratiti od vas, tvrdi ona, a jedna od njih je da nemate lak na noktima.

"Osjećam se golo kad nemam ništa na noktima. Stavite barem proziran lak jer, vjerujte, bogataš će vas odmah zaobići ako imate prirodne nokte. Iako vam se ne čini da oni to gledaju, itekako gledaju".

Objasnila je da muškarci ne vole kad njihova izabranica objavljuje previše selfieja. "Svi bogataši s kojima sam pričala žele biti u središtu pažnje. Morate paziti da niste veća faca od njih".

Psovanje i agresivan ton ih isto nikako ne privlače. "Oni imaju novac i moć i žele biti muško u vezi. Trudite se biti ženstveniji. Ja sam u dvadesetima razgovarala kao kočijaš i jedan me bogataš spustio na zemlju kad me pitao zašto sam tako nepristojna. Sad to više ne radim".

Također, savjetuje da izbjegavate ružičasto ako imate crvenu kosu i svilenu odjeću ako imate građu pješčanog sata. Najvažnije je da žena bude nježna i elegantna.

Ona je zato prije svoje misije upoznavanja bogatog ženika smršavjela 15 kilograma, napravila je operaciju nosa i stavila je ekstenzije.

I nikad, baš nikad, žene ne smiju bogataše pitati otkud im novac, kaže Anna. "Pitanja o tome čime se bave su nepotrebna. Očito im dobro ide ako imaju novac, to vam treba biti dovoljno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:32