NEMA PREDAHA

VIDEO: Otac 3 mjeseca snimao subote ujutro u društvu svoje kćeri (4): 'Čim otvori oči potpuno podivlja'

Tony, 38-godišnji otac iz Massachusettsa poručio je kako uživa u druženju sa svojom kćeri, ali priznaje da nije savršen i da jutra znaju biti jako naporna
 Screenshot/You Tube

Većini roditelja poznati su trenuci poput ovih. Ovaj otac odlučio ih je ovjekovječiti svojom kamerom i objaviti na internetu. Puna tri mjeseca snimao je četverogodišnju kćer, ali samo subotom ujutro.

On ispija kavu i pokušava doći k sebi od napornog tjedna, a iza njegovih leđa četverogodišnjakinja puca od zdravlja i viška energije.

Sve to dodatno začini s glazbenim hitovima čije riječi zna od početka do kraja.

Tony, 38-godišnji otac iz Massachusettsa poručio je kako uživa u druženju sa svojom kćeri, ali priznaje da nije savršen i da jutra znaju biti jako naporna.

Kazao je kako je video počeo snimati kada su druge dvije, starije kćeri krenule na tečaj plesa subotom ujutro.

- Moja kćer i ja tada bi ostali sami i družili se cijelo jutro. No, ja bih svoj dan započinjao polako, uz šalicu kave dok bi ona potpuno podivljala čim bi otvorila oči, našalio se Tony.

- Svakoga jutra zahtijevala je da joj pustim njezinu omiljenu listu pjesama. To mi je jako slatko i ne smeta mi. Svoje iznervirano lice dodao sam kako bi video bio smješniji, poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:39