SPAŠAVAJ ŽIVU GLAVU

VIDEO: POGLEDAJTE EPSKU BORBU MEDVJEDIĆA Medo je uložio nevjerojatan napor da se vrati majci, no nije išlo...

 
 Youtube

Video koji prikazuje epsku borbu malenog medvjedića da se popne uz strmu padinu natrag do majke, zaokupila je gledatelje širom svijeta.

Snimku koju je napravio jedan ruski snimatelj u lipnju ove godine u regiji Madagan, podijelilo je tisuće korisnika društvenih mreža nakon što ju je prvi put objavio Royal Canadian Geographical Society.

U videu mama medvjedica hoda po samom vrhu padine dok se njezino mladunče, koje je otklizalo niz snijegom pokrivenu padinu, teškom mukom pokušava popeti.

Mališan se u jednom trenutku nekako uspeo do vrha i već kad se činilo da će se uspjeti spasiti, ponovno se oklizne i završi na dnu.

Njegova borba na kraju je urodila plodom jer se nakon nekoliko pokušaja uspio vratiti majci te su zajedno otrčali na sigurno.

Mnogi gledatelji su u ovoj snimci vidjeli još samo jedan prizor iz prirode, no bilo je i onih koji su kritizirali snimatelja jer su zaključili da je medvjedić došao u nezavidnu situaciju jer je pokušavao pobjeći od drona koji je snimao njega i majku te da mladunče ne bi ni došlo u opasnost da nije bilo snimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:25