KINDER SURPRISE

VIDEO: 'POJMA NISAM IMALA!' Gospođa (47) došla u bolnicu s teškim bolovima u trbuhu, doktori joj rekli da je trudna, odmah je rodila

 Facebook

Judy Brown (47) iz američke savezne države Massachusetts već je 22 godine u braku sa suprugom Jasonom. Živjeli su skladan život, ali nisu imali djece, a Judy je već pomalo i ušla u godine kada se djecu više ni ne očekuje.

Prije nekoliko dana osjetila je snažne bolove u trbuhu pa je otišla u bolnicu u gradu Beverlyju. Iako joj je tijelo prethodnih mjeseci prolazilo kroz određene promjene, ona im nije pridavala veći značaj, bila je uvjerena da je za višak kilograma kriva genetika te da se 'pretvara u svoju majku' u toj dobi. Za bolove je bila uvjerena da su posljedica bubrežnog kamenca.

A onda se dogodilo veliko iznenađenje. Liječnici su shvatili da su bolovi u trbuhu zapravo trudovi. Judy ni na kraj pameti nije bilo da je noseća, a samo sat vremena nakon što su joj liječnici to obznanili na svijet je došla njezina potpuno zdrava kćerkica Carolyn Rose.

Foto: Facebook

'Stvarno sam se uplašila na putu za bolnicu, mislila sam da je nešto gadno u pitanju. Ali kada su mi rekli da sam trudna i da ću uskoro roditi, odahnula sam', izjavila je novopečena majka za ABC News. 'Nakon 22 godine braka, stvarno mi nije palo na pamet da sam trudna', dodala je.

Foto: Facebook

Ona i Jason su se, nakon što su ih liječnici pustili doma, našli u problemu jer beba je uistinu došla potpuno neočekivano. Morali su brzinski posuditi auto sjedalicu i kolijevku kako bi mogli napustiti bolnicu...

Ginekologinja Kimberly Gecsi sa sveučilišne bolnice u Clevelandu kaže da postoje slučajevi kada žene ne budu svjesne vlastite trudnoće sve dok ne dođe trenutak porođaja. 'Ponekad naprosto ne znaju ili sami sebi govore da to nije to i u to čvrsto vjeruju', kaže doktorica Gecsi i napominje da bi žene, ako žele izbjeći trudnoću u kasnim 40-ima, trebale koristiti kontracepciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:12