SIPAJ MI NA RANU SOLI

VIDEO: SNAŽAN VOKAL I POTRESNI SPOT NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM Ivan Šebalj opjevao tragičnu ljubav, ali ipak uz mali tračak nade

 
 Promo

Spot za pjesmu "Kad udari ljubav (Sipaj mi na ranu soli)" novi je poklon Ivana Šebalja svim ljubiteljima ljubavnih balada. Pjevač iz Vinkovaca, koji već neko vrijeme uspješno gradi solo karijeru, pjesmu je otpjevao uz pratnju svojega benda The Bechars, s kojim se lani u srpnju publici predstavio ljetnim hitom "Moja".

Spot i pjesma govore o tragičnoj ljubavi, a tu emociju u spotu na ekran su vjerno prenijeli glumci Dina Vojnović i Nikola Ranđelović. Utjelovili su par koji pratimo od njihova zaljubljivanja, veze i očekivanja bebe. Nažalost, djevojka umre pri porođaju, ali ipak rodi dijete, koje ostaje kao simbol nade i uspomena na ljubav života.

Ivan Šebalj publici je poznat i kao bivši frontmen Bosutskih Bećara s kojima je, između ostalih, imao i hit "Sad kada došla si". S vokalom kao stvorenim za prve plesove, Ivan lako prenosi emociju i fanovima pruža iskustvo koje se dugo pamti, što je i potvrdio svojom novom pjesmom "Kad udari ljubav (Sipaj mi na ranu soli)".

Multitalentirani glazbenik napisao je tekst i glazbu, a sudjelovao je i u izradi spota. Uz njega, na pjesmi i spotu radili su Marin Bando (glazba i aranžman), Željko Nikolin (aranžman i produkcija) te Matej Čehovski iz Studija 55 (video).

Promo

Promo

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:07