VELIKA OPASNOST

VIDEO: TATA SNIMIO SVOG SINČIĆA KAKO SE PENJE NA NAVODNO SIGURAN BAZEN 'Želio sam pokazati ostalim roditeljima koliko ovo može biti opasno!'

 
 Keith Wyman / Facebook

Jedan tata iz Attleboroa u američkoj državi Massachusetts objavio je video svojeg dvogodišnjeg sina kako se penje u bazen koji bi navodno trebao biti siguran za malu djecu. Video je objavio na facebooku želeći upozoriti ostale roditelje na opasnost.

Sin Keitha Wymana, Cody, demonstrirao je kako je lako popeti se na bazen unatoč posebnoj ogradi koja bi ga u tome trebala spriječiti. Dječak je lako svladao prepreko i sigurno bi završio u bazenu da ga mama nije na vrijeme spriječila.

'Kupio sam taj bazen s ljestvama. I gledam svog sina kako se penje na njega unatoč tome što je na ljestvama posebna zaključana ograda koja bi ga u tome trebala onemogućiti', čuje se Wymanov glas na snimci.

'Čija ideja je bila staviti na te ljestve ogradu na koju se dijete može popeti?'

Kad je dječak došao već do ruba bazena, njegova mama Tonyja uhvatila ga je i spustila na sigurno.

Codyjevi roditelji kažu kako se dječak već i prije znao penjati na bazen pa su odlučili to snimiti i objaviti kako bi ostalim roditeljima pokazali koliko mogu biti opasni bazeni, čak i oni koji imaju zaštitu.

Također, želja im je natjerati proizvođača bazena da poradi na njegovoj sigurnosti i da smisli neki drugi sistem koji bi doista onemogućio malu djecu da se popnu i padnu u bazen pun vode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:18