ZA SVE ZALJUBLJENE

VIDEO: VALENTINOVO UZ THE FRAJLE U ZADRU Popularne Novosađanke u Arsenal donose dobru glazbu, smijeh i atmosferu koja se teško može opisati riječima

 
The Frajle
 Nikola Jovanović

Nakon kraćeg odmora popularni novosadski ženski bend The Frajle u veljaču ulaze poprilično radno.

"Valentinovski tjedan" tako će obilježiti koncertima, a na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače, The Frajle će nastupiti u Zadru, u dvorani Arsenal.

Prošlo je dvije godine od njihovog posljednjeg koncerta u Arsenalu, a po reakcijama na društvenim mrežama, može se reći da ih zadarska publika s nestrpljenjem očekuje.

Svi koji su bili na koncertima The Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose puno dobre glazbe, smijeha i atmosferu koja se teško može opisati riječima.

Obrade u posebnim interpretacijama kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i kojima magnetski privlače publiku različitih glazbenih smjerova.

Publika na njihovim koncertima pjeva uglas, bilo da se radi o autorskim pjesmama The Frajli poput "Ich Liebe Dich", "Štiklice" i"Ljubi, ljubi" ili poznatim hitovima kao što su "Nedostaješ mi ti", "Tišina", "Zar je voljeti grijeh" ili "Meni trebaš ti", koji dovode atmosferu do vrhunca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:47