KONTROVERZNA VEZA

VIDEO! Vjenčali se hrvatska trenerica Renata Juras (43) i dečko Ervin (16)!

Pred matičarom u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošle tjedna 'sudbonosno 'da'' izgovorili su 16-godišnji učenik i njegova bivša nastavnica, nekadašnja trenerica rukometa iz Hrvatske Renata Juras (43).

Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do konačnog sklapanja braka puno riskirali i puno izgubili, pošto je njihova veza izazivala kontroverzu otkad je objavljena, prenosi Blic.rs.

Prije tri godine, Ervin se zaljubio u svoju trenericu rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepaštena.

Uslijedila je prijava zbog zavođenja maloljetnika, Renata je izgubila posao i čak je osuđena na 22 mjeseca zatvora uvjetno.

Unatoč svemu, Ervin i Renata su odlučili živjeti zajedno, a krajem lipnja dobili su kćer Noemi. Najzad, prošlog petka, uslijedio je i put do matičara da bi se ozakonio zajednički život.

Na vjenčano prstenje, par je ugravirao poruku 'do neba i nazad', što - kako kaže Ervin - opisuje njihovu ljubav. Inače, umjesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu - pošto je danas i u Austriji počela nova školska godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:10