BIZARNI IZAZOV

VIDEO: ZABORAVITE NA ICE BUCKET CHALLENGE Ovo je najbolesnija i najsmješnija stvar koju ste dosad vidjeli! Nije ni bezopasna...

 Twitter

Nakon što je Ice bucket challenge, odnosno 'ledeni izazov', poharao društvene mreže, na vidiku je novi hit. Naime, posljednji viralni izazov koji širi mrežama je #CondomChallenge.

Iako nije humanitarnog karaktera poput 'ledenog izazova' u kojem su se brojni polijevali kantama ledene vode u svrhu podizanja svijesti o ALS-u - amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi ili Lou Gehrigovoj bolesti, ovaj novi hit je, morat ćete priznati, poprilično smiješan. Zapravo jedini mu cilj i jest zabava.

Radi se tako da jedna osoba napuni kondom vodom, a onda ga iz sve snage ispusti na glavu prijatelja što rezultira urnebesnim scenama. Tinejdžeri diljem svijeta pridružuju se zabavi, a onda smiješne video uratke objavljuju na društvenim mrežama.

Prvi video koji je objavljen na YouTubeu došao je iz Japana, a dosad je pogledan više od 260 milijuna puta.

Evo kako to izgleda:

























Ipak, cijela stvar nije toliko ni bezopasna. U nekoliko slučajeva sve je pošlo nopako. Neke je balon vode odalamio u glavu, neki ga pak nisu mogli skinuti s vrata:

























Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:08