NEOBIČNA LJUBAV

VIDEO: ‘JA SAM MU ŽENA, A NE MAJKA!’ Vremešna nimfomanka smotala 25 godina mlađeg glazbenika, osvojio ju je svojim prodornim glasom

 Screenshot

Kad je Paul Hills donio odluku da će se oženiti za 25 godina stariju Carole, obitelj ga je upozoravala da će mu se uskoro život svesti na brigu o njoj. No, situacija je obrnuta - danas 70-godišnja umirovljenica brine o mužu kojem je u 45. godini dijagnosticiran osteoartritis, degenerativna bolest zglobova koju karakterizira uništavanje zglobne hrskavice.

Paul se teško kreće samostalno, no zato pri ruci uvijek ima električno vozilo s kojim se njih dvoje sad vozikaju po rodnom Colchesteru u Engleskoj.

Gđa Hills je priznala da im je bilo teško, da su imali ‘uspona i padova’, no sve im je to samo ojačalo vezu: ‘Očekivala sam mladog, agilnog muškarca, a sad ja brinem o njemu - čak je dobio povlaštenu kartu za javni prijevoz prije mene. Jedino žalimo što nismo mogli imati svoju djecu, no imamo tri prekrasna unuka, a sumnjam da je Paul ikad očekivao da će tako rano postati djed. Volimo se i godine nam nisu važne jer smo srodne duše.’

Za Daily Mail su ispričali da su nebrojeno puta morali ignorirati zločeste opaske i poglede nepoznatih osoba te ih neprestano ispravljati da nisu u odnosu majka-sin.

Par se upoznao u Portsmouthu kad je Hills imao 21 godinu i karijeru glazbenika pred sobom. Tada 46-godišnja Carole je volontirala kao promotor neafirmiranih bendova, a Paul ju je oborio s nogu svojim glasom. Odlučili su nekoliko godina biti u vezi kako bi bili sigurni da odnos funkcionira, a vjenčali su se 1994.

Paul je ispričao svoju stranu priče: ‘Carole i ja smo postali prijatelji i nalazili smo se na pićima. Sve se promijenilo jedne večeri kad smo se napili i kad mi je rekla da me želi odvesti u krevet. Prvo sam bio šokiran i mislio sam da je prestara za mene, no zapravo mi se jako sviđala. Otpratio sam je doma i rekao da ću je sanjati, a onda smo krenuli na spojeve i znao sam da želim biti s njom.’

Otkrio je i da mu je nevjerojatno kako ljudi ne shvaćaju da Carole nije bila stara kad su se upoznali, a još je k tome bila ovisnica o seksu. ‘Znala me jako izmoriti. Odlazili smo u parkove i vodili ljubav. Nekoliko su nas puta uhvatili čuvari i zamolili da odemo, ali bilo je uzbudljivo. Ništa ne skrivamo i nije nas briga što drugi misle. Volim je koliko sam je volio kad sam bio mlađi. Ona mi je jedina duga veza i znam da sam odabrao pravu osobu s kojom ću provesti život’, rekao je iskreno Paul.

Paul ima kanal na YouTubeu gdje možete pratiti zgode i nezgode ovog neobičnog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:47