NARUDŽBA ZA VANOBIT

VOZIO PARTNERICU U RODILIŠTE, A ONDA JE STIGLA NAREDBA KOJU NIJE OČEKIVAO Rekla je da umire od gladi, da ne može čekati. Naravno, uslijedila je drama

 
 Facebook

Mladi par na putu prema bolnici gdje se trebalo roditi njihovo drugo dijete, zaustavio se u McDonald's McDriveu jer je buduća mama rekla da je jako gladna, piše Mirror.

Sarah Meek i Josh Hall, oboje 21-godišnjaci iz Howdena u East Yorku, vozili su prema rodilištu, no kratko su se zaustavili da kupe hamburgere. No i prije nego su dovršili narudžbu, Sarahini trudovi postali su vrlo učestali.

'Zaustavili smo se u McDonald'su jer je Sarah rekla da umire od gladi. Rekla je i da mora na wc. Pitao sam je može li pričekati, no ona je odgovorila da ne može', priča još uvijek uzbuđeni tata Josh.

U autu ispred njih bile su Sarahina mama i babica koja je potrčala u pomoć kad su trudovi postali vrlo jaki, dok je Josh požurio da pozove hitnu pomoć.

'Položili su Sarah na pod i rekli da se već vidi glavica. Babica i Sarahina mama porodile su bebu i prije nego je hitna stigla doći', rekao je Josh.

Mali Alfie Samuel rođen je s 3,4 kilograma. Jedini problem bila je pupčana vrpca omotana oko djeteta, no babica je to brzo riješila.

I mama i beba su dobro te su nakon neobičnog rođenja prebačeni u bolnicu. Mladi par već ima jednu stariju kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:10