ČIJI JE NAJBOLJI?

VRUĆI LOOK POZNATIHNAJAVLJUJE IZLAZAK IZ RECESIJENina postala vatrena crvenokosa,Tončica i Ljupka odabrale bob

 Instagram/Facebook

ZAGREB - Nekad se vjerovalo da nova frizura na ženskoj glavi označava potrebu vlasnice za promjenom koja najčešće dolazi u vidu novog muškarca u njenom životu. Danas se zna da je to besmislica.

Umjesto toga, cure su se s dolaskom sunčanijih proljetnih dana jednostavno zaželjele promjene. A ako je vjerovati napisima Sunday Timesa, promatrači bi nove, uglavnom kraće frizure trebali oduševljeno pozdraviti. Jer one ne znače samo ljepši i svježiji izgled dama koje ih nose, nego su, kažu, i naznaka ekonomskog oporavka. Kratke frizure, naime, zahtijevaju redovitije odlaske frizeru, što naravno košta, pa se iz toga izvlači zaključak da se gospodarstvo lagano oporavlja.

Iznenadile kritičare

- I ja sam pročitala taj članak - kaže Tončica Čeljuska koja je svoju dugu plavu kosu nedavno drastično skratila.

- Već neko vrijeme razmišljam o promjeni frizure i jednostavno se sve poklopilo. Moje dvije dobre frendice su se ošišale i divno izgledaju, a i proljeće je idealno za nove stvari. Negdje sam pročitala da trend kratkih frizura znači ekonomski prosperitet, jer žene moraju s kratkom kosom češće u frizera, više troše, pa sam i to ukalkulirala kao razlog više, da malo potaknem potrošnju. Šalu na stranu, jednostavno mi je trebala promjena - kaže televizijska urednica kojoj nova bob frizura savršeno pristaje.

Duge uvojke odrezala je i modna kreatorica Aleksandra Dojčinović. Učinila je to u povodu predstavljanja svoje nove modne Lei Lou kolekcije.

Ne boje se promjena

- Volim mijenjati boju kose i frizure, a izuzetno sam zadovoljna novom frizurom koju mi je tijekom dvodnevnog posjeta Zagrebu napravio Juha-Matti Manninen, svjetski poznati Style Master Kevina Murphyja - zadovoljno kaže Aleksandra.

Za vrlo popularnu bob dužinu odlučila se i poznata manekenka Ljupka Gojić, a svi njezini prijatelji koji su vidjeli kako izgleda s novom frizurom dužine do ramena, tvrde da joj sjajno pristaje.

Od dugih raskošnih kovrča oprostila se i Jessica Alba. Popularna glumica svoju je novu frizuru (pogađate, ponovo bob) predstavila na svom Instagram profilu i odmah dobila 100.000 lajkova.

Za razliku od nje, manekenka Tyra Banks na Instagramu je promovirala tzv. pixie frizuru, dječački kratku kosu s nešto duljim šiškama.

Oduševljeni fanovi

Za kraj, u maniri svjetskih zvijezda novu boju kose na društvenim mrežama premijerno je pokazala i Nina Badrić. Brineta nesklona mijenjanju boje kose (ako se ne računa vrlo kratki izlet tijekom kojeg je kosu prije petnaest godina obojila u plavo), iznenadila je obožavatelje fotografijama na kojima pozira kao vatrena crvenkosa.

- S novom bojom kose ljepša si i od Rite Hayworth - komplimentirali su Nini njeni brojni obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:14