ZIMSKO VESELJE

ZA NJIM LUDUJU MAME DILJEM SVIJETA: JE LI OVO NAJSEKSI DJED MRAZ IKAD? Ako mu želite sjesti u krilo, morat ćete na put...

 Foto: Instagram

I to postoji - seksi Djed Božićnjak za kojim luduju žene diljem svijeta. Naime, profesionalni model Paul Mason je poznati moderni ‘Djed Božićnjak’ koji možete sresti u trgovačkom centru u Torontu gdje se fotografira s prolaznicima.

Yorkdale, kako se zove trgovački centar, od svakog objavljenog selfija na društvenim mrežama s njihovim Djedom donira jedan dolar za bolesnu djecu. Treba ga samo označiti hashtagom #YorkdaleFashionSanta. Zato s ovim Djedom Božićnjakom, koji je daleko od onog tradicionalnog koji se njiše u stolcu i djeca mu sjede u krilu, selfije rado snimaju i djeca i odrasli.

Inače, Mason je muški model koji se tim poslom bavi već više od trideset godina. I nema okruglo lice, niti veliki trbuh i ne nosi crveno odijelo već uzak tamnocrveni ili tamnozeleni baršun i moderne šalove koji izgledaju kao deke. A duga bijela brada nikad nije bila tako neodoljiva...

Zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, on privlači pozornost diljem svijeta.

‘Ovaj Djed Božićnjak je najseksi na planetu’, ‘Da Djed Božićnjak zaista ovako izgleda, više bi mu pisale majke nego djeca’ i slične poruke samo su neke od mnogih na mrežama.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:40