U NAJBOLJIM RUKAMA

AMERIČKA ZVIJEZDA OPERIRANA U HRVATSKOJ 'Prva gospođa Trump mi je rekla da imate vrhunskog stručnjaka. Već vidim bolje nego u zadnjih 10 godina!'

Armand Assante
 Zeljko Puhovski / CROPIX
 

Američka glumačka zvijezda Armand Assante posjetio je Hrvatsku samo kako bi se trajno riješio problema s vidom i podvrgnuo se operaciji očiju koja je izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Armand Assante tako je zdravlje svojih očiju, umjesto velikim oftalmološkim centrima u SAD-u, povjerio upravo hrvatskim stručnjacima te prof. dr. sc. Nikicu Gabriću koji ga je osobno operirao.

Američki glumac, poznat po brojnim ulogama u filmskim uspješnicama, Kliniku Svjetlost izabrao je na preporuku Ivane Trump, prve supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa, i američkih prijatelja koji su također svoje probleme s vidom riješili u Klinici Svjetlost.

- Imao sam slobodna četiri dana i odlučio sam doći u Hrvatsku isključivo zbog vrhunskog stručnjaka prof. dr. sc. Nikice Gabrića kako bih riješio svoje probleme s vidom. Doslovno sam iz zrakoplova došao u Kliniku Svjetlost i u manje od dva sata pregledan sam i operiran. Već danas imam savršen vid i vidim kao što nisam zadnjih 10 godina - istaknuo je Armand Assante nakon operacije.

Ovaj 69-godišnji glumac bogate umjetničke karijere, koja je prožeta brojnim nominacijama i okrunjena nagradom Emmy, i danas ne miruje, što je i potvrdio rekavši kako je u Zagreb došao direktno iz New Yorka gdje je u tijeku snimanje njegova novoga filma.

- U poslu kojim se bavim 75 posto vremena godišnje provedem čitajući, proučavajući dokumente i filmove i oči vam se troše. Vaše su oči prozor u dušu svijeta. I zato je za mene bila vrlo važna odluka kome ću posvetiti svoj vid. Iskustvo, znanje i najmodernija tehnologija koju ima Klinika Svjetlost i prof. dr. sc. Gabrić pokazali su se kao najbolji izbor. Operacija je bila brza, bezbolna i već danas vidim bez ikakva problema. Siguran sam da će mi bolji vid pomoći kako bih još kvalitetnije i uspješnije radio svoj posao, ali i olakšati svakodnevni život - dodao je Assante.

- Dolazak Armanda Assantea veliko je priznanje za naš dosadašnji rad i to doživljavamo kao još jednu potvrdu kako je Klinika Svjetlost prešla granice Hrvatske te da je globalno prepoznata kao centar izvrsnosti u oftalmologiji. Poznati glumac koji je mogao bilo gdje u svijetu operirati svoje oči, došao je k nama u Zagreb, u Hrvatsku. Upravo ta činjenica pomaže nam da privučemo i mnoge druge pacijente iz inozemstva, s obzirom da je njegovo zadovoljstvo dodatna potvrda kvalitete i vrhunske razine usluge koju pružamo - rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost, istaknuvši kako su Armandu Assanteu ugradili multifokalne leće u oba oka kojima se trajno riješio dioptrije, kao i početne mrene zbog koje mu je vid bio smanjen na 70 posto.

Oftalmološka Klinika Svjetlost jedina je privatna klinika u Hrvatskoj i jedina specijalna bolnica za oftalmologiju, a do danas je u njoj obavljeno više od 125.000 svih vrsta zahvata na očima. Također, Klinici Svjetlost nedavno je dodijeljena i nagrada Star Diamond Award kao priznanje za izvrsnost u području oftalmologije, a odabrana je kao regionalni lider u dijagnostici i liječenju s 20 godina iskustva pružanja vrhunske usluge.

prof. dr. sc. Nikica Gabrić i Armand Assante

prof. dr. sc. Nikica Gabrić i Armand Assante

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2023 09:58