ŽIVOTNA BORBA

'BILA SAM TOLIKO DEBELA DA NISAM MOGLA HODATI!' Pogledajte kako danas izgleda djevojka koja je nedavno imala 100 kila!

 Facebook

Asleigh Munn (24) majka je jednog djeteta koja je zbog viška kilograma u jednom trenutku postala ovisna o štakama.

Preokret u njezinom životu dogodio se kada su joj liječnici na jajniku otkrili cistu veličine dinje. Završila je na operaciji gdje su joj odstranili janike. Asleigh je postala vegetarijanka te krenula na jogu.

Kako bi potaknula i druge koji se bore s istim problemom vodila je Instagram dnevnik. Kad je krenula sa zdravim načinom života, imala je 101 kilogram. Danas teži gotova upola manje, samo 65 kilograma, te je s veličine XL prešla na S.





Pregnant with Mya...Not long after I had Mya...And now!Anything is possible if you want it enough <3

Posted by Ashleigh Munn on Wednesday, October 21, 2015




S viškom kilograma borila se cijeli život, a nakon što je postigla svoj cilj i smršavila, progovorila je o tome kako se nosila s time.

- Gledala sam druge mame kako u igraonicama trče oko svoje djece, a ja sam bila zbunjena i svjesna svoje večine. NIsam im se mogla pridružiti jer sam brzo ostajala bez daha - prisjetila se Asleigh. Dodala je da je u jednom trenutku shvatila kako nije željela da njezina dvogodišnja djevojčica Mya odrasta pored majke koja ne može trčati i jede samo brzu hranu.

- Poželjela sam joj biti uzor. Njezin otac David i ja nismo joj mogli reći da živi zdravo, ako mi to isto nismo činili - objasnila je Mya.









Nakon operacije jajnika shvatila je da mora nešto poduzeti.

- Nisam bila sretna sa sobom i čvrsto sam odlučila pokrenuti se - rekla je.

Kilogrami su se počeli topiti krajem 2014. godine.

- Kako je moje samopouzdanje raslo tako sam na Instagramu dijelila fotografije svog tijela u različitim fazama. Ljudi su mi počeli ostavljati komentare podrške i to me motiviralo - prisjetila se.

Suprug joj je cijelo vrijeme bio velika podrška. Pridružio joj se u njezinoj misiji mršavljenja te je i on s 95 došao na 73 kilograma.

Cijela obitelj sada jede i živi zdravi.

- U mojoj obitelji ranije nije bilo povrća, a jedino što smo jeli bila je tjestenina. Bez Davidove podrške ne bih mogla sve ovo. Sada smo svi toliko jači i vitalniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:48