"Kuham i jedem ono što volim", kratka je i jasna Jadranka Kosor. I pomalo zbunjena. Koga je, pobogu, briga što ona, kad se opasa pregačom, kuhačom miješa u loncu, nije joj jasno. U političkoj je mirovini već godinama. Ali kad bivša premijerka svako malo na Twitteru objavljuje što je kuhala, eto joj vraga. Njezin ručak postane tema. U vremenu kad je nutricionizam popularniji od hedonizma, a tablica energetskih vrijednosti Biblija, spojiti meso i krumpir na tanjuru je bogohulno. Ili na jednom tanjuru servirati dva priloga, tijesto i krumpir. A bivša predsjednica hrvatske Vlade baš to čini. I poha li poha. Istina, uglavnom povrće, patlidžane i cvjetaču, ali pohanje je - pohanje. I to zahtijeva duboku masnoću. Gomila masnoća, ugljikohidrata, na koncu i kalorija.
Jelovnik Ja...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....