Jeste li se ikada zapitali zašto kulinarski majstori ne žale novca za kvalitetno posuđe? Većina ljudi smatra da je, uz vrhunsku vještinu kuhanja i kvalitetne namirnice, posuđe sporedna stvar. No, chefovi jako dobro znaju da okus jela u velikoj mjeri ovisi i o posudi u kojoj je pripremljeno. Naime, lonci, tave i ostale vrste posuđa za kuhanje itekako mogu promijeniti okus jela, i zbog materijala od kojeg su izrađeni, i zbog načina kuhanja i vrsti jela za koju su namijenjeni jer drugačije provode toplinu. A da i ne govorimo o dilemama o štetnosti nekih materijala i njihovoj reaktivnosti s hranom ili o posuđu loše kvalitete koje ono što jedete može čak učiniti i opasnim za zdravlje. Bakar, aluminij, nehrđajući čelik ili gus? Pomoći ćemo vam da bolje procijenite što vam je potrebno da bi va...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....