HUMANITARNA AKCIJA

Donacija za KBC Zagreb: ‘Ovo je bilo za djecu, nećemo stati, hvala svima, bogatima ili siromašnima‘

Dario Silić, Višnja Ježić Sorić i Ante Ćorušić, humanitarna akcija za KBC Rebro

 Privatna Arhiva/
U suradnji s Francusko-hrvatskom trgovinskom i industrijskom komorom, dosad smo skupili 2,2 milijuna kuna za opremu, kaže Čorušić

U prostorijama KBC Rebro jučer je primopredajom 40 komada volumetrijskih infuzijskih pumpi, koje služe za doziranje infuzije, završila humanitarna akcija u organizaciji Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore. Akcija je započela u rujnu kad je održan humanitarni koncert Petra Graše na zabavi prigodom desete godišnjice postojanja komore i kad su skupljanje donacije s kojima se kupila oprema za bolnicu. Nju su u srijedu u 13 sati KBC-u Rebru predali predsjednica komore, Višnja Ježić Sorić, i član Dario Silić, direktor Bin Istre.

- Zahvaljujem na ovoj vrijednoj donaciji koja je namijenjena djeci. Već neko vrijeme surađujemo s Francusko-hrvatskom trgovinskom i industrijskom komorom, tijekom kojeg smo uspjeli podići 2,2 milijuna kuna za nama vrijednu i potrebnu opremu. Mislim da ćemo u narednom razdoblju nastaviti sa suradnjom i prikupiti još humanitarne pomoći - poručio je tijekom primopredaje ravnatelj KBC-a Rebro, Ante Ćorušić.

image

Ante Ćorušić, Humanitarna akcija za KBC Rebro

Privatna Arhiva/

Dario Silić otkrio je kako su tijekom akcije pitali ravnatelja što je potrebno bolnici i onda su krenuli u akciju.

- Vjerujem da će doprinijeti kvaliteti liječenja u cjelokupnom KBC-u jer ovdje dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske. Posebno nam je drago što pomažemo dječici i vjerujem da ovo nije zadnji put da prikupljamo sredstva - napomenuo je Silić.

Predsjednica komore, Ježić Sorić, izrazila je zadovoljstvo što su deset godina postojanja organizacije okrunili humanitarnom akcijom i zahvalila je svim članovima koji su sudjelovali u njoj.

image

Dario Silić, Humanitarna akcija za KBC Rebro

Privatna Arhiva/

- Drago mi je da vidimo da u hrvatskoj postoje ljudi koji razumiju ovakve akcije i da je, kolikogod bili siromašni ili bogati, pomoć zdravstvu uvijek potrebna jer je to pomoć za sve nas. Pomoć za budućnost - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:28