POSEBNO IZNENAĐENJE

FOTO: MARIN ČILIĆ OTVARA OVOGODIŠNJI ZAGREB ADVENT RUN Među veselim trkačima bit će i naša popularna TV voditeljica koja će se kostimirati u Baku Mraz

 Getty Images, PROMO
 

Manje od tjedan dana preostalo je do najšarenije i najzabavnije utrke Zagreb Advent Run. Četvrti Zagreb Advent Run održava se u nedjelju, 8. prosinca, kad će više od 3000 maštovito kostimiranih sudionika preplaviti blagdanski ukrašen centar Zagreba. Veselim trkačima i hodačima pridružuju se i poznati Hrvati - Marin Čilić, Doris Pinčić Rogoznica, Nevena Rendeli Vejzović i Ashley Colburn. Svi zajedno trče i hodaju protiv melanoma te tako daju podršku radu Udruge za prevenciju tumora i drugih bolesti kože Zdravi pod suncem.

INTERNAZIONALI BNL D'ITALIA 2018


Marin Cilic (CRO)

Autograph session.


Photo© Ray Giubilo 2018
Ray Giubilo / Ray Giubilo
Marin Čilić

Ovogodišnje izdanje omiljene zagrebačke utrke bilježi veći interes nego prijašnjih godina, a okuplja sudionike iz čak 34 zemlje. Uzimajući to u obzir, Zagreb Advent Run svrstava se među najveće adventske utrke u ovom dijelu Europe. Utrka se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a jedan od pokrovitelja je i Turistička zajednica grada Zagreba, koja je uvrstila ZAR u ponudu manifestacije Advent u Zagrebu kao jedini sportski događaj.

Zagreb Advent Run 2019. okupit će brojne sportaše, zaljubljenike u trčanje te poznate rekreativce. Start utrke označit će pobjednik Grand Slam turnira US Open 2014. Marin Čilić. Za utrku se već neko vrijeme pripremaju zaljubljenice u trčanje Ashley Colburn i Doris Pinčić Rogoznica, koje su, uz Nevenu Rendeli Vejzović, ovogodišnje ambasadorice utrke. Sudionici Zagreb Advent Runa odjenut će svoje maštovite kostime, a Nevena Rendeli Vejzović najavila je da će se kostimirati u Baku Mraz. Na utrci će joj se pridružiti i suprug Mak Vejzović, ali i pjevač Bojan Jambrošić.

PROMO
Ashley Colburn i Doris Pinčić Rogoznica

Kostimirana utrka Zagreb Advent Run održava se svake godine u predbožićno vrijeme. U skladu s tim, ZAR svake godine ima plemeniti cilj. Dio sredstava od kotizacija utrke ide jednoj organizaciji ili udruzi, a ove godine donacija ide udruzi Zdravi pod suncem. Cilj je da udruga tom donacijom pokrije troškove organizacije besplatnih preventivnih pregleda u krajevima koji su deficitarni dermatolozima.

Organizatori Millenium promocija i Run Croatia pripremili su čak dva dana zabavnog programa. Dan prije utrke, 7. prosinca, kad je organizirano preuzimanje startnih paketa, trkače i hodače očekuju glazbeni te sportsko-edukativni program u hotelu The Westin Zagreb.

PROMO
Nevena Rendeli Vejzović

Svi koji sudjeluju u utrci toga dana se mogu prijaviti za besplatni pregled madeža, s obzirom da ZAR nastoji potaknuti sve građane i turiste da se brinu o zdravlju kože tijekom cijele godine. U nedjelju, 8. prosinca, zbog utrke će privremeno biti obustavljen promet u užem centru grada. Nakon službenog završetka utrke, u Kristalnoj dvorani održat će se after run party uz nagradnu igru i zabavni glazbeni program.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 17:43