'MOJI OSCARI'

HRVATSKOM KIRURGU JOŠ JEDNO PRIZNANJE Žgaljardić u finalu prestižne nagrade: 'To je velika pohvala, ali najveća nagrada je ipak zadovoljan klijent'

 

U Monte Carlu je ovoga vikenda održan prestižan kongres estetske kirurgije i medicine u sklopu kojega je, kao i svake godine, održana dodjela Beauty Trophy nagrada. Hrvatski estetski kirurg doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić ušao je u finale u kategoriji 'rejuvenation with combined treatment'.

'Koncept pomlađivanja u današnje vrijeme je zaista individualan. Potrebno je opsežno znanje i iskustvo da bi se zadovoljili zahtjevi klijenata. Svake godine na tržište dolaze nove unaprijeđene tehnologije, pogotovo u području neinvazivnog pomlađivanja s kojima je važno držati korak jer jedino tako možete klijentu pružiti kompletnu uslugu. Kombinacijom različitih tretmana, po protokolu koji sam osmislio, pružamo klijentu nekirurško pomlađivanje bez dugotrajnih oporavaka, a istovremeno pružajući dugotrajnije rezultate i klijenti su nam zaista jako zadovoljni. Potvrda toga je i ovo priznanje. Kada vas na ovako prestižnom događaju izaberu u finale, to je velika pohvala našem radu', objasnio je doc. dr. sc. Žgaljardić.

dr zoran zgaljardic zagreb 18092017
photo boris stajduhar

Ovo nije prvi put da je naš kirurg u finalu ovog natjecanja. 2015. godine bio je među najboljima u kategoriji oblikovanja tijela s rezultatima laserske liposukcije, a 2018. u čak dvama kategorijama - kirurškom pomlađivanju i laserskim tretmanima.

Doc. dr. sc. Žgaljardić voli ove nagrade nazivati svojim Oscarima, ali kaže da mu je ipak najveća nagrada i potvrda kvalitetnog rada - zadovoljan klijent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:42