MARKETING

Jedna hrvatska osiguravajuća kuća ima posebnu akciju: Za policu dopunskog i gratis test na Covid

Ilustracija
 Biljana Blivajs/Cropix
Besplatnim serološkim testiranjem utvrđuje se prisutnost, odnosno količina antitijela koronavirusa

Sada, kad više ne može proteći niti jedan dan bez spominjanje korone, mnogi su se dosjetili baš neizvjesnost od virusa pretvoriti u dodatni marketinški alat.

Tako je osiguravajuća kuća Croatia osiguranje za klijente pripremila posebnu akciju: ako do 31. kolovoza ove godine ugovore policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja, ta im kuća daruje jedno besplatno serološko testiranje kojim se utvrđuje prisutnost, odnosno količina, antitijela Covida-19, a gratis onda dobivaju još i B-listu lijekova, odnosno pravo na dva pakiranja svakog lijeka s dopunske liste lijekova.

Do kraja mjeseca

Ponudu su posljednjih dana zaprimili brojni postojeći korisnici neke od usluga Croatia osiguranja, a dostupna je i svim drugim zainteresiranim, ako se na sklapanje ugovora odluče do kraja ovog mjeseca.

Kako su nam pojasnili iz Croatia osiguranja, na akciju su se odlučili s obzirom na to da među građanima postoji veliki interes da saznaju jesu li dosad imali kontakt s koronom, odnosno jesu li imali imunološki odgovor na virus, a da toga nisu bili svjesni.

“Rezultati ovog testa dobar su pokazatelj izloženosti virusu i prepoznavanju imuniteta kod asimptomatske osobe pa mogu poslužiti i za utvrđivanje stvarnog broja osoba koje su se zarazile i oporavile bez simptoma ili s minimalnim simptomima.

Zahvaljujući metodi testiranja, u vrlo kratkom vremenu određuje se prisustvo IgG antitijela te se pomaže u otkrivanju, kako bolesnih,, tako i izliječenih osoba”, poručili su iz te osiguravajuće kuće, dodavši kako serološko testiranje trenutačno gratis nude isključivo uz uslugu Dopunskog zdravstvenog osiguranja te kako ono nije prenosivo na druge osobe.

Za sve one koji se odluče prihvatiti ponudu, bit će važno ipak malo proučiti uvjete ovog serološkog testiranja.

Uvjeti korištenja

Naime, kako su napomenuli iz Croatia osiguranja, usluga se može koristiti tek nakon isteka dana ugovaranja Dodatnog zdravstvenog osiguranja, odnosno nakon plaćanja premije ili prve rate premije, a testiranje se može obaviti najkasnije do 31. svibnja 2021.

Osim toga, pravo na korištenje usluge testiranja prestaje raskidom ili otkazom ugovora o dopunskom osiguranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:15