Ostaci od ručka ili večere vrlo često završe u smeću zbog toga što se ljudi boje pregrijavanja ili nisu sigurni koje namirnice smiju, a koje ne smiju grijati naknadno.
Međutim, ostaci hrane mogu se itekako dobro iskoristiti. Primjerice, od pečenog pileta koje ste imali u nedjelju za ručak, u ponedjeljak možete napraviti toplu ili hladnu salatu od piletine, dok od nekog drugog mesa sutradan možete napraviti recimo rižoto.
Neke su namirnice finije hladne, neke radije grijemo, a i kod grijanja se razlikujemo - neki koriste mikrovalnu, neki pećnicu, a neki i pečeno meso uporno griju na plinu.
Huffington Post objavio je zgodnu infografiku portala Happy to Survive koja lijepo ilustrira kako bismo zapravo trebali podgrijavati hranu, a evo kako to izgleda.
Pizza
Najbolje grijati: U d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....