ŽELE BITI SAVRŠENE

KĆERKAMA OPERIRAO GRUDI One su hodajuće reklame očeve klinike

 YouTube

Plastični kirurg Michael Niccole prvi put je operirao svoju kćer Charm kada joj je bilo samo 10 godina. Otada je Charm (danas ima 25 godina) i njezinu sestru Britanni (25), nekoliko puta operirao, povećavši im grudi i preoblikujući im nos.

Sestre Charm i Britanni tako su postale hodajuća reklama oca plastičnog kirurga. Michael Niccole i njegova supruga Penny posvojili su dvije curice još kao bebe. One sada redovito odlaze u kliniku svoga oca kako bi im botoksirao lice i dubinski očistio lice.

- Svaki drugi mjesec moje lice je na nekom tretmanu. Mislim da je Botox izuzetno važan jer sprečava nastanak bora na mome licu. Također dobivam botoks ispod pazuha, koji tako sprečava znojenje, ispričala je Charm za medije.

Uopće im ne smeta što joj otac operira grudi.

- Pitali su me neki ljudi, zar ti nije čudno što ti je otac vidio grudi. Uopće nije. Ja sam njegova kći i on me vidio golu kad sam bila beba, koga briga, priča Britanni.

- Gotovo svi naši prijatelji bili su na tretmanu kod našega oca. Bilo da je riječ o operaciji grudi, lipsukciji, botoksu ili čišćenju lica, tvrdi Charm.

Njihova majka Penny isprva je negodovala što njezine kćerke žele plastične operacije, no vremenom je popustila. Kada su djevojke počele posjećivati očevu kliniku na redovnoj bazi, zabrinula se da bi mogle postati ovisne o plastičnoj kirurgiji.

- Dugo sam se borila s njima, ali kada sam vidjela koliko ona mrzi svoj nos, popustila sam.

Dr. Niccole tvrdi da nije nagovorio kćerke na ljubav oprema plastičnoj kirurgiji.

- Odrasle su okružene ljepotom. Naši automobili su savršeni, naša kuća je prekrasna i svi su naši prijatelji lijepi, rekao je otac Niccole.

Obitelj živi u okrugu Orange u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:03