BRZI TRETMAN

Liječnik na TikToku podijelio savjet koji će mnoge spasiti: Evo kako se riješiti ‘ljubavnih ugriza‘

Doktor na TikToku dijeli savjete

 Screenshot/tiktok/
Na kraju videa je zamolio svoje pratitelje da mu jave funkcioniraju li njegovi savjeti

Jedan je liječnik iz Germantowna u američkom Marylandu navodno otkrio ključ za liječenje i brzo rješavanje "hickeyja", odnosno, popularnog "ljubavnog ugriza" unatoč tome što ga sam nikad nije imao.

Dr. Kunal Sood je liječnik za akutne i kronične bolesti, a često dijeli savjete na svom TikTok kanalu, gdje ima više od 1,9 milijuna pratitelja. Nedavno je detaljno opisao kako se "žrtva" ljubavnog ugriza može poslužiti ledenim i toplim oblozima da biste se riješili ljubavnih ugriza, iako je priznao da nikada nije imao "iskustva" s tom vrstom problema, koja je zapravo hematom, odnosno krvni ugrušak ili "masnica".

@doctorsood Patient comfort during procedures should not depend on your gender ?. Do you agree? #womenshealth #womenhealth #onthisday ♬ original sound - DoctorSood, M.D.

Viralni video, koji je dosad prikupio preko 2,1 milijun pregleda, naslovio je "U slučaju da ovo nekome zatreba...". Liječnik je u TikTokovoj "duet" opciji prikazao snimku dviju djevojaka koje pokušavaju ukloniti ljubavni ugriz trljanjem pjenjače po vratu.

- Ako ikada budete u situaciji da se trebate riješiti ljubavnog ugriza, evo što trebate napraviti. Prva 24 sata ćete staviti nešto hladno na masnicu, poput vrećice leda ili hladne žlice zato jer su krvne žile popucale i iz njih curi krv, pa ih želite stegnuti kako biste spriječili daljnje krvarenje - objasnio je doktor.

Nadalje, objasnio je da ako nakon 24 sata još uvijek imate modrice, trebate prijeći na primjenu toplog obloga.

- Tada, krvne žile su već ispustile svu krv koja će iscuriti. Sada, ako želite da se sva ta krv udalji od mjesta ugriza, morat ćete staviti nešto toplo na masnicu - objasnio je.

Na kraju videa je zamolio svoje pratitelje da mu jave funkcioniraju li njegovi savjeti jer nema "nikakvog iskustva s ljubavnim ugrizima", prenosi Daily Mail. Ljudi su preplavili sekciju za komentiranje hvaleći njegove savjete, a mnogi su čak i rekli da je njegov savjet upalio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:05