VRHUNSKI STRUČNJACI

Najnovija tehnologija i odlični rezultati: Poliklinika Rotim za život bez boli

Cecilija Rotim

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Kao pacijent Poliklinike Rotim možete jednim posjetom, na jednoj adresi dobiti dijagnozu i preporuku za konkretno liječenje

Trpjeti bol znači imati narušenu kvalitetu života, ali to predstavlja i dugoročnu opasnost za zdravlje ako se ne liječi, neadekvatno liječi ili se s liječenjem počne prekasno. Život bez boli glavna je misao vodilja svih vrhunskih liječnika, stručnjaka, suradnika i partnera koje okuplja Poliklinika Rotim. Kao pacijent poliklinike možete jednim posjetom, na jednoj adresi dobiti dijagnozu i preporuku za konkretno liječenje, ali i mogućnost rehabilitacije.

image

Cecilija Rotim

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Dostupne su usluge vrhunskih stručnjaka u sljedećim specijaliziranim ambulantama:

- Neurokirurgija

- Ortopedija

- Fizikalna medicina i rehabilitacija

- Neurologija

- Radiologija

- Anesteziologija i liječenje boli

- Estetska medicina

image

Novi prostori Poliklinike Rotim u Miramarskoj

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Magnetska rezonancija (MR)

Kako bi rezultati liječenja bili što bolji, stručnjaci za različita područja međusobno surađuju, kad god je to potrebno, od postavljanja dijagnoze do fizikalnih terapija i operacijskih zahvata.

Usluge Poliklinike potrebne su brojnim sportašima, stoga se ovdje rehabilitiraju poznati nogometni i rukometni reprezentativci. Profesor Krešimir Rotim kao vrhunski neurokirurg predsjednik je liječničkog tima rukometne i nogometne reprezentacije Hrvatske.

No, osim naših poznatih sportaša, česti pacijenti su i sportski rekreativci, pacijenti starije životne dobi, ali i novorođenčad, koja ovdje obavlja svoj prvi pregled kukova.

Najmodernija tehnologija snimanja

U poliklinici je pacijentima dostupno korištenje najnovijeg MR uređaja koji koristi najmoderniju tehnologiju snimanja. Ovaj uređaj ima ugrađenu umjetnu inteligenciju (AI) koja omogućava stvaranje i obradu vrhunskih snimki. Širok otvor za snimanje ovog uređaja omogućuje udoban pregled za pacijente koji se neugodno osjećaju u skučenim prostorima ili imaju napade panike. Osim toga, ovaj uređaj omogućava snimanje najmlađih pacijenata u prisutnosti roditelja, a najčešće više nema niti potrebe da se djeca uspavaju zbog pregleda. Uz pomoć umjetne inteligencije, ovaj uređaj može stvoriti izvrsne snimke pluća bez upotrebe CT aparata koji emitira zračenje, što je znatna prednost za pacijente koji zahtijevaju česte ili godišnje kontrolne preglede.

Bitno je znati

Iz Poliklinike Rotim (Miramarska cesta 24, Zagreb, 01 2349 424, www.rotim.hr) ističu i 20% popusta na pregled magnetskom rezonancijom u svibnju i lipnju. Nadalje, sve se odvija bez čekanja, nalazi su dostupni isti dan.
Ugodno iskustvo pregleda zbog najšireg promjera aparata na tržištu koji je pogodan za pacijente s povećanom tjelesnom težinom i majke s djecom. Preporučuje se pacijentima koji su preboljeli covid i onima s promjenama na plućima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:32