POTPUNO BESPLATNO

Najugledniji hrvatski stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija okupljaju se na prvom Back Together Summitu

Natko Beck
 PROMO
Ovaj događaj plod je ideje specijalista radiologije, prvog hrvatskog doktora-influencera te Komunikatora 2020., dr. Natka Becka

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit. Cilj summita je širu javnost, kroz multidisciplinarna online predavanja, uz 40 najuglednijih hrvatskih zdravstvenih, znanstvenih i komunikacijskih stručnjaka, informirati o trendovima iz područja znanosti i medicine, a sve s ciljem povećanja zdravstvene pismenosti i poboljšanja kvalitete života. Ovaj jedinstveni događaj plod je ideje specijalista radiologije, prvog hrvatskog doktora-influencera te Komunikatora 2020. godine prema izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), dr. Natka Becka.

“Na ideju o organizaciji ovakvog summita sa svojim sam timom došao s ciljem da stvorimo okruženje za zdravu i otvorenu komunikaciju. Okruženje u kojem se govori o važnim i zanimljivim temama iz područja medicine, znanosti i komunikacija, a koje će biti prvenstveno korisne, ali i zanimljive čitavoj zajednici. O brojnim temama razgovarat će se na interaktivan i edukativan način, a sve kako bi se one približile običnom čovjeku, onom koji nije iz medicinskih ili znanstvenih krugova”, najavljuje Beck, naglašavajući kako osjeća iznimnu odgovornost u želji da dokaže kako u hrvatskoj javnosti uistinu postoji želja i motivacija za učenjem i stjecanjem novih znanja.

Predavači će na temelju svojeg iskustva i znanja nastojati objasniti kako komunikacija medicinskih stručnjaka utječe na bolje razumijevanje zdravstvenih informacija i na kvalitetu zdravlja te kako komunikacija između liječnika i pacijenta utječe na veću suradljivost i bolje ishode liječenja. Uz to, na jednoj od mnogobrojnih panel rasprava bit će govora i o tome što smo naučili u periodu pandemije COVID-19, ali i o budućnosti medicine i što sve od nje možemo očekivati. Također, saznat ćemo i kako unaprijediti zdravlje naše djece, što nam poručuje naše mentalno zdravlje i kako se na pravi način, u izazovnim vremenima, brinuti o njemu.

Svi će zainteresirani cjelokupni program ovogodišnjeg Back Together Summita moći pratiti potpuno besplatno i s bilo kojeg mjesta uz prethodnu registraciju putem linka na službenoj web stranici Back Together Summita.

Sve pravovremene informacije o predavačima, organizatorima i sadržaju predstojećih edukacija i panel rasprava, osim na službenoj web stranici, pratite i na Facebook, Instagram i Linkedin profilu te tako sudjelujte u kreiranju novog kanala za bolju zdravstvenu komunikaciju u svim smjerovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2023 22:00