DODO.HR

OČUVAJTE SVOJU LJEPOTU Neinvazivni tretmani uljepšavanja u Poliklinici Milojević

Na Dodo.hr , servisu za online naručivanje pacijenata, koji broji više od 300 najboljih hrvatskih prvatnih doktora, možete pronaći i estetskog liječnika dr. med. Nikola Milojević.

Dodo servis je već poznat pacijentima jer im omogućuje brzo i jednostavno naručivanje kod doktora. Registrirajte se na Dodo.hr i ostvarite niz pogodnosti, akcijskih cijena i popusta na preglede u vrhunskim privatnim poliklinikama.

Nekirurška estetika glavni je dio rada i filozofije Poliklinike Milojević, koja je posvećena prirodnoj ljepoti te oblikovanju lica i tijela neinvazivnim zahvatima. Kada govorimo o svježem i mladolikom te prije svega prirodnom izgledu kože lica te popunjavanju bora, zlatni standard postali su botox i hijaluronski dermalni fileri.

Specijalnost dr. Nikola Milojević, vodećeg hrvatskog stručnjak za estetsku medicinu, upravo su neinvazivne metode očuvanja ljepote. Nakon uspješne karijere u Londonu gdje je kao estetski liječnik mnogih poznatih osoba dobio nadimak „kralj botoxa“, dr. Milojević otvorio je zagrebačku polikliniku, koja se nalazi se u samom srcu Zagreba, na adresi Gundulićeva 40.

Prateći svjetske trendove i kontinuirano se usavršavajući u inozemstvu, dr. Milojević u Hrvatsku je doveo najpoznatije svjetske brandove botoxa i dermalnih filera koji su vani već postali zlatni standard ljepote, a svojom tehnikom uvijek može ponuditi pacijentima brze, prirodne i sigurne rezultate. Uz botox i dermalne filere glavni adut ove vodeće poliklinike u Hrvatskoj i regiji su i najmoderniji uređaji za nekirurško oblikovanje lica i tijela kao što je Triactive Plus, koji prvi i jedini na tržištu objedinjuje 3 različite tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i laser dajući čija je kombinacija svojevrsna nekirurška liposukcija.

Dogovorite konzultacije i ovdje se naručite kod dr.med. Nikola Milojević, estetski liječnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:06