TATJANA DIVJAK

Osobni uspjeh i potraga za srećom

Otvorite nova vrata svog uspjeha

Sigurno ste, kao i ja, doživjeli situacije kada su vam se jedna vrata zatvorila, a druga otvorila i ponovno ste osjetili mir.

Problem nastaje kada se ne usudimo zatvoriti vrata situacije u kojoj nismo sretni i pokucati na neka nova, iza kojih još nismo posve sigurni što nas čeka. No sreća prati hrabre.

Znate ono, dok jedan list ne otpadne, novi ne može prolistati. I ne treba za novi list čekati proljeće. Listovi na našim granama mogu izrasti u bilo koje doba.

Ideja za rješenje toga problema:

Jeste li zatvoreni iza vrata nezadovoljstva, nemira, nesuglasica i nevolja? Pred vama je nepoznato i toga se bojite?

Razmislite o svojoj situaciji i onome čemu težite, zatvorite oči i pokušajte osjetiti što je to čega vas je strah. Pokušajte iza zatvorenih očiju promotriti vrata koja su pred vama.

Ukoliko zaključite da niste zadovoljni i sretni, počnite tražiti druge prilike. Kada predugo gledate u vrata nezadovoljstva, svaka vam se sreća čini dalekom.

Zakucajte na nova vrata i ne bojte se. Bolje je i krivo odlučiti nego ne donijeti bilo kakvu odluku. Potražite podršku važne osobe, prijatelja, nekoga kome

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H.

Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi.

Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere. Više o Tatjani možete doznati na njezinoj web stranici www.tatjanadivjak.hr, a njezin radi pratiti i putem Facebook grupe Tatjana Divjak Life Coach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:32