ZLATNO PRAVILO

Ovo je nešto što bi bilo dobro pročitati nakon božićnog ručka: Rezultati su 37 puta bolji...

Božićni ručak, ilustrativna fotografija 

 Berislava Picek/Cropix
Poznata trenerica Sanja Žuljević otkrila nam je kako uživati u blagodatima blagdanskog stola bez kajanja

Red pivice za zagrijavanje, onako, malo za žeđ, pa koji aperitiv, pa red francuske, neizbježna sarma s pireom, još ako je uz to domaćin pripremio i fini domaći kruh, još topao, koji se topi u ustima... život je lijep. A tad bi trebalo nešto i pojesti, pa kreću razne pečenke s finim masnim prilozima, pa još koji red francuske...

Naravno da ne treba brojati, ni kolačiće, ni čaše, ni kalorije, pa Božić je!

Nakon ručka malo odmorimo (čitaj prilegnemo na kauču), popijemo još koju čašicu i prigrizemo još koju božićnu zvjezdicu (jer one se ne računaju) dok, naravno, čekamo da prođe dovoljno vremena i započne večera. I tako sve do Nove, koja također ima svoj tradicionalni meni, a tu su i ostaci. Da se ne baci.

I onda nam je čudno kad čujemo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:20