TISUĆE KUPILE POVOLJNO DOPUNSKO ZDRAVSTVENO

RADI IZNIMNOG INTERESA NASTAVLJA SE 'AKCIJA ŽIVOTA!' NA DOSI.HR Tisuće kupile povoljno zdravstveno

Ugledna osiguravateljska kuća Croatia zdravstveno osiguranje preko webshopa Dosi.hr ponudila je najkvalitetniju policu osiguranja za samo 75 kuna.

Akcijska prodaja dopunskog zdravstvenog osiguranja preko webshopa Dosi.hr nastavlja se, objavili su voditelji portala.

Takozvana ‘Akcija života’, u organizaciji Croatia zdravstvenog osiguranja i stranice Dosi.hr, građanima nudi ugovaranje police dopunskog osiguranja, identične onoj koju nudi HZZO, ali s dodatnim pokrićima, za samo 75 kuna mjesečno. Akcija je službeno završila 20.8., no zbog interesa građana odlučeno je da će biti nastavljena.

“Interes je uistinu golem, server se rušio pod navalom stotina tisuća posjetitelja, pa smo akciju odlučili produljiti kako bi svi građani imali priliku ugovoriti svoju policu preko Dosi.hr”, izjavila je Petra Bartulović, voditeljica projekta. Konkretne brojke medijima nije ponudila, ali kaže kako su tisuće Hrvata ugovorile svoju policu preko nedavnog lansiranog Dosija.

Najveći interes, naravno, izazvala je akcija za dopunsko, koji brojnim građanima znači veliku godišnju uštedu: ukoliko imate primanja iznad 5100 kuna mjesečno, dopunsko osiguranje koje nudi Croatia zdravstveno osiguranje preko Dosija gotovo je dvostruko jeftinije nego ono od HZZO-a, a pokriva lijekove s B liste koje HZZO ne pokriva. S obzirom na nedavnu objavu kako će sve više lijekova spadati na tzv. dopunsku listu, odnosno, kako će sve manje lijekova biti dostupno bez dodatnog plaćanja, interes za dopunskim osiguranjem sve je veći. Već više od 2,5 milijuna kuna Hrvata ima policu dopunskog osiguranja, a ugledni list Poslovni dnevnik nedavno je izvijestio o mogućnosti da, radi regulative Europske unije, HZZO-ova polica dopunskog osiguranje prestane vrijediti.

Stručnjaci se slažu da je dopunsko Croatia zdravstveno daleko kvalitetnije od konkurencije, jer pokriva najviše lijekova i zahvata, a svi osiguranici dobiju i posebnu iskaznicu koja im služi kao platežno sredstvo u više od 6250 ustanova: dakle, pacijenti ne moraju davati gotovinu i skupljati račune za kasniju refundaciju, kao kod konkurentskih dopunskih osiguranja, već je sve automatski spojeno s njihovom novom karticom.

Upravo to brojni novi osiguranici navode kao najveću prednost Croatia zdravstvenog osiguranja koje su ugovorili preko Dosi.hr portala.

“Odmah sam otkazala prijašnje zdravstveno osiguranje i ugovorila novo. Prije nisam bila zadovoljna jer, iako sam redovito uplaćivala osiguranje, nikada nisam dobila iskaznicu pa sam kod liječnika ili u ljekarni imala problema”, kaže Ivana Mandić iz Rijeke. “Zato sam već htjela promijeniti dopunsko zdravstveno, a kad sam vidjela da to mogu učiniti bez hodanja i gubljenja vremena preko portala Dosi.hr, nisam oklijevala.”

Iskustva korisnika

'U nekoliko klikova mišem’

- Dopunsko osiguranje dosad nisam imala i ovo mi se učinila jedinstvena prilika da bez bez puno gubljenja vremena na ispunjavanje formulara i čekanje u redu dobijem ovu, vrlo važnu, uslugu. Naravno, privukla me je i povoljna cijena od samo 75 kuna mjesečno, što je na godišnjoj razini 660 kuna i to je dosta velika ušteda. Sigurna sam da će mi ovo dopunsko osiguranje itekako koristiti. (Marina Peričić, Zagreb)

‘Ušteda od 660 kuna godišnje je velika’

- Do sada nisam imala dopunsko osiguranje jer su mi primanja veća od 5100 kuna, pa bi mi mjesečna rata za dopunsko preko HZZO-a iznosila 130 kuna, što je dvostuko skuplje od ove ponude. A u ova krizna vremena 660 kuna na godinu velika je ušteda. Na sreću, nemam nikakvih zdravstvenih tegoba, dopunsko osiguranje preko Croatia osiguranja uzela sam preventivno, no nikad se ne zna kada može zatrebati. Iznimno je pohvalno i što sam sve potrebno za osiguranje mogla obaviti u nekoliko minuta putem interneta. (Emina Kovačević, Koprivnica)

‘Kupila sam policu bez imalo dvojbe’

- Vrlo sam zadovoljna, platila sam upola manje, a ako je usluga dopunskog osiguranja preko Croatia osiguranja jednaka kao i ona preko HZZO-a, onda ne treba trošiti puno riječi - jasno je da je ponuda vrlo povoljna. Riječ je o upola manjoj cifri i uštedi od 660 kuna godišnje. Posebno mi je bilo drago i što sam preko portala dosi.hr mogla sve obaviti vrlo brzo bez čekanja u redu, birokracije, papira i pokazivanja osobne iskaznice. Za dosi.hr sam saznala vidjevši reklamu u novinama i bez imalo dvojbe odlučila sam se na kupnju. (Silvija Ladić Fischer, Varaždin)

‘Pobornik sam svega što olakšava život’

- Reklamu za portal Dosi.hr primijetio sam u novinama pa sam odlučio iskoristiti prednosti te usluge i ugovoriti zdravstveno osiguranje za svoje suprugu. Inače, pobornik sam toga da si čovjek pojednostavi sve što može i smatram dobrodošlim sve što omogućava da se potrebni posloci obave s manje hodanja i manje gubljenja vremena. Zato mislim da je za svaku pohvalu pokretanje takvog portala preko kojeg se mogu ugovarati police osiguranja u smao nekoliko minuta. Što se tiče dopunskog osiguranja za suprugu, motivirao me veliki popust koji se nudi u ovoj akciji. Mjesečni iznos zaista nije velik, a ipak čovjek ima neku sigurnost ako mu se nešto dogodi. (Ivan Stojević, Zagreb)

‘Preporučila sam portal prijateljici’

Sviđa mi se to što sam odmah dobila povratni mail i policu i moram reći da sam jako zadovoljna, imam namjeru odabrati i životno osiguranje na taj način, a preporučila sam portal i prijateljici koja treba osigurati auto. (Ivana Mandić, Rijeka)

‘Ako se razbolite, dopunsko osiguranje je golema pomoć’

Mislim da je dobro imati dopunsko osiguranje jer što ako se dogodi da morate u bolnicu na neki zahvat ili ako vam zatrebaju skupi lijekovi? Teško je onda odjednom izdvojiti veću svotu novca, a ovaj mjesečni iznos za dopunsko osiguranje nije velik i mislim da se u konačnici dosta uštedi. Portal je inače jako dobra ideja i odlično je što čovjek sve može riješiti bez hodanja i čekanja. (Marin Bošnjaković, Zagreb)

‘Jedino Croatia zdravstveno nudi pokrića i iskaznicu za 6250 zdravstvenih ustanova’

Od svih ponuda dopunskog zdravstvenog osiguranja na tržištu, tvrde stručnjaci, najviše vrijednosti za novac nudi upravo Croatia zdravstveno osiguranje: pokriva najviše, stoji najmanje (ako uzimate preko Dosi.hr).

- ‘Akcijom života’ Croatia zdravstvenog osiguranja i dosi.hr željeli smo hrvatskim građanima predstaviti najatraktivniji proizvod na hrvatskom tržištu osiguranja - dopunsko zdravstveno osiguranje.

Naše su prognoze bile optimistične, no interes i rezultati akcije iznad su svih očekivanja. Građani su pokazali odgovornost za vlastito zdravlje te prepoznali važnost i sve prednosti dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia zdravstvenom osiguranju. Po promotivnoj cijeni osigurali smo tisuće i tisuće naših građana. Posljednjih nekoliko dana telefoni su nam ‘užareni’ od poziva građana u kojima mole da produžimo ‘Akciju života’ jer zbog ljetovanja nisu bili u mogućnosti sudjelovati. U dogovoru s našim partnerima iz dosi.hr, odlučili smo produžiti ‘Akciju života’ kako bismo onim građanima koji nisu uspjeli sudjelovati omogućili da se uključe i iskoriste tu jedinstvenu ponudu - izjavio je Damir Mihanović, predsjednik Uprave Croatia zdravstvenog osiguranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:00