ZAVRŠILA U BOLNICI

ŠOKANTNO Iz vagine joj počelo rasti korijenje: 'Majka mi je rekla da neću ostati trudna ako upotrijebim krumpir'

 Ranko Šuvar/CROPIX

Liječnici koji su 22-godišnju ženu iz Kolumbije primili zbog bolova u trbuhu bili su šokirani kad su otkrili nevjerojatan uzrok njenih tegoba – krumpir u njezinoj vagini.

Mladoj Kolumbijki majka je savjetovala da upotrijebi „metodu krumpira“ kako bi izbjegla neželjenu trudnoću. Kad su liječnici otkrili klrumpir koji je stavila u vaginu, on je već bio proklijao i pustio korijenje u njoj.

Kako prenosi Daily Mail, mlada žena je liječnicima objasnila da joj je majka rekla da, ako ne želi ostati trudna, treba u vaginu staviti krumpir i ona je to povjerovala.

To nevjerojatno otkriće se dogodilo nakon što se žena javila u bolnicu žaleći se na bolove u trbuhu.

Sestra koja ju je prva primila i pregledala otkrila je korijenje koje je pustio krumpir u njezinoj vagini.

Nakon što su liječnici uklonili krumpir s korijenjem iz vagine potvrdili su da to neće ostaviti trajnije štetne posljedice na njezino zdravlje.

Medicinsko osoblje bolnice u koju je primljena kritiziralo je njezinu majku zbog takvog nepojmljivog savjeta o kontracepciji koji je dala svojoj kćeri, a taj bizaran slučaj najbolje govori dokle može dovesti nedostatak spolnog odgoja u toj zemlji.

Znanstvenici s Colombian Institute of Family Welfare proveli su istraživanje u cilju smanjenja učestalosti tinejdžerskih trudnoća te su otkrili zapanjujuće neznanje i neosvještenost o važnosti kontracepcije među mladim ljudima.

A posljedica toga je, ne samo velik broj tinejdžerskih trudnoća, već i porast broja oboljelih od spolno prenosivih bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:54