ISPOVIJEST LIJEČNIKA

‘U kliniku mi je stigao poznati nogometaš. Imao je veliki problem, a sve zbog žestokog seksa‘

 Orada Jusatayanond/Alamy/Alamy/Profimedia/Orada Jusatayanond/alamy/alamy/profimedia
Nogometaš nije htio otkriti menadžeru što se dogodilo, a nakon operacije se na teren vratio za četiri tjedna

Nogometna zvijezda Premier lige upućena je kirurgu nakon pretrpljene ozbiljne ozljede prepona. Kirurg je otkrio da je ozljedu uzrokovao žestok, grub i glasan seks s partnericom, prenosi Daily Mail.

Nogometaša je profesoru Aaliju Sheenu (51) iz južnog Londona poslao klupski liječnik zvijezde. Ozljeda je uspješno sanirana laparoskopskom operacijom, rekao je kirurg. Nogometaš nije htio otkriti treneru što se dogodilo, a nakon operacije se na teren vratio za četiri tjedna.

- Trpio je velike bolove u preponama, a kao uzrok je naveo žestok seks s partnericom. Bio je slikovit o tome što se dogodilo, čak mi je pokazao i položaj u kojem je pretrpio ozljedu. Bilo je neobično, ali je pomoglo, rekao je Sheen.

Dodao je da se ozljede nekad događaju u neobičnim okolnostima. Sheen je izdao knjigu The Painted Surgeon u kojoj piše o bizarnim slučajevima s kojima se susreo u svojoj karijeri. Još jedna od zanimljivih ozljeda uključuje nogometaša koji je završio na operaciji nakon napada kašljanja i kihanja.

Ovaj 51-godišnjak, zbog svoje je stručnosti poznat kao Herniator, pomogao je izliječiti tri tisuće sportskih zvijezda. Njegovi slavni klijenti često su sportski asovi nogometnih klubova Liverpool i Chelsea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 12:28